28 Mart 2024

ORDU SPORCU FABRİKASINA DÖNÜŞÜYOR

  • PDF
12 branşta 675 lisanslı sporcusu ile Ordu’nun sportif alanda söz sahibi olmasına büyük katkı sunan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü aldığı başarılarla hem göz dolduruyor hem de spora ilgi duyan çocuk ve gençlerin ilgisini çekiyor.
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in spora ve sporcuya verdiği katkılar artarak devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü güreş, taekwondo, judo, satranç, boks, kick boks, işitme engelliler güreş, bedensel engelliler yüzme, tekerlekli sandalye basketbol, bedensel engelli taekwondo, yelken ve kano olmak üzere 12 branşta 675 lisanlı sporcusu ile şehrin gençlerini spora yönlendiriyor.
MİLLİ SPORCU YETİŞTİRİYOR
 
Ulusal ve uluslararası katıldığı birçok şampiyonada sayısıyız başarılar elde eden Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 18’i güreş, 6’sı judo, 3’ü boks, 7’si satranç, 1’i bedensel engelli yüzme ve 1’i işitme engelli güreş olmak üzere toplam 36 milli sporcuyu bünyesinde barındırıyor.
 
YELKEN VE KANO İLGİ ÇEKİYOR
 
Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü bünyesine eklenen yelken ve kano branşları, 33 sporcu ile antrenmanlarını sürdürüyor. Antrenmanlar, Ordu’nun kıyı kesimlerinin yanı sıra doğal güzellikleri ile göz kamaştıran baraj ve göllerde de yapılarak büyük merak uyandırıyor.
BAŞKAN GÜLER’İN GİRİŞİMLERİ YELKEN VE KANO SPORUNU SEVDİRDİ
Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sportif faaliyet olarak sadece denize girip çıkmanın ötesine denizleri daha verimli kullanmak amacıyla başlattığı “Yelken ve Kano Eğitimleri” ise başarılı sporcuların Ordu kıyılarında yetişmesine imkân sunarken kano ve yelken sporuna olan ilgiliyi de her geçen artırıyor.
 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR KULÜBÜ YENİ SPORCULARINI
 BEKLİYOR
Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü branşlarında sporcu olmak isteyenlerin Düz Mahalle Kültür Caddesi No:14 Kat:3 OBB Ek Hizmet Binası’nda bulunan kulüp binasına bireysel olarak başvurmaları yeterli oluyor. Yapılan görüşmelerle başvuruda bulunanların yetkinlik ve istekleri değerlendirilerek spora başlaması sağlanıyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde