29 Mart 2024

“KÜRŞAD TÜZMEN İLE BENİM ŞEHRİM” ORDU’DA

  • PDF

ORDU’NUN GÜZELLİKLERİNİ BAŞKAN GÜLER ANLATTI

Devlet Eski Bakanı Kürşat Tüzmen, Global TV ekranlarında yayınlanan ‘Kürşad Tüzmen ile Benim Şehrim’ programının çekimi için Ordu’ya geldi.

 
3 gün boyunca Ordu’da program çekimlerine devam edecek olan Eski Bakan Tüzmen, ilk gün Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Ordu’nun güzelliklerini gezerek izleyicilere Ordu’yu tanıtma fırsatı buldu. Program çekimlerine eşlik eden Başkan Güler, hem şehrin tarihi güzelliklerini hem de göreve geldiği günden bu yana Ordu’nun çehresini değiştiren çalışmalarını eski bakan Tüzmen’e aktardı.
 
Ordu’da Başkan Güler’in imzasını taşıyan proje alanlarını gezen Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tecrübesi ve mucit kimliğiyle Ordu’ya ayrı bir boyut kazandırdığını söyledi.
 
“ORDU’YA AYRI BİR BOYUT KATMIŞ”
Ordu’da gurur duyulacak çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, “Ordu gerçekten çok güzel bir yer. Sayın Bakanımızın engin tecrübesi, teknisyenliği ve teknokratlığı Ordu’ya ayrı bir boyutta katmış. Burada gördüğüm, dinlediğim şeylerle çok mutlu oldum. Ordu’da sadece alt yapı, üst yapıyla değil tarım-hayvancılık alanından tutunda çeşitli teknoloji kümeleşmelerine kadar çalışma yapması ve Ordu’yu bir çekim merkezi haline getirmesi gerçekten gurur duyulacak bir şey. Onun inovatif ve mucit kimliğiyle buralara daha çok değerler katacağına inanıyorum. Dünyanın en güzel yaşanabilecek şehirlerinden biri Ordu” dedi.
 
“FİKİRLERİNDEN YARARLANMA FIRSATI BULDUM”
 
Geçirdikleri süre içerisinde fikirlerinden yararlanma fırsatı bulduğunu aktaran Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Hem bürokrat hem de bakan olarak ülkemize çok güzel hizmetleri oldu. Ben kendisini sadece bir misafir olarak görmüyorum, birlikte olduğumuz vakitte fikirlerinden de yararlanma fırsatı buldum. Hayranlıkla takip ettiğim bir bakanımızdı. Normalin üstüne kabiliyetleri olan sporcu, dalgıç, paraşütle atlayan vb. yetenekleri ile müthiş bir bakanımız. Kendisini şehrimizde ağırlamaktan son derece mutluyum. Her dakikamızı değerlendirmek istiyorum” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde