29 Mart 2024

MİNİK ILGIN’INDUYARLI DAVRANIŞINA BAŞKAN KİBAR’DAN DESTEK

  • PDF

“MİNİK ILGIN’IN KÜÇÜK YÜREĞİNDEKİ BÜYÜK MERHAMET HERKESE ÖRNEK OLACAKTIR”

Küçücük yüreğinde kocaman merhamet taşıyan minik Ilgın’ın evinin önünde kendi imkanlarıyla sahip çıktığı sokak hayvanlarına Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da  sosyal medya üzerinden kendisine yapılan davete icabet ederek mama, beslenme yeri ve barınma kulübesiyle destek verdi.

 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sosyal medya üzerinden kendisine yapılan çağrı üzerine, minik Ilgın’a yaptığı ziyarette sokak hayvanları için mama,  beslenme yeri ve barınma kulübesi getirdi.
 
KÜÇÜK YÜREKTEN KOCAMAN DAVRANIŞ
 
Sokak’ta yiyecek bulmakta zorlanan kedinin durumuna üzülen 10 yaşındaki 4’üncü sınıf öğrencisi Ilgın Şendur,  kendi imkanlarıyla evinin önündeki yeşil alana yemek ve mama kapları koyarak oluşturduğu beslenme alanı üzerine ‘Sokak hayvanları içindir. Lütfen dökmeyin, içine yemek koyun’ notu bırakmıştı.  Açlık çektiğini gördüğü kedinin haline hüzünlenerek şefkat ve merhamet duygusu ile çare arayan minik Ilgın, annesi Gülizar Şendur aracılığıyla sosyal medya üzerinden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a ulaşarak bu güzel düşünceye ortak olunmasını istemişti.
 
MİNİK ILGIN’I SEVİNDİREN ZİYARET
 
‘Ilgın’ın güzel düşüncesine seve seve ortak oluruz’ diyerek mesaja anında yanıt veren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yanında getirdiği mama, beslenme yeri ve barınma kulübesi ile ikamet ettiği Dolunay Mahallesi Aykent Sitesi’nde minik Ilgın Şendur ile buluştu. Mama, beslenme yeri ve barınma kulübesini görünce sevinen minik Ilgın, defalarca teşekkür etti.  Minik Ilgın ile birlikte küçük bir sokak köpeğini seven Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  kendi elleri ile beslenme kulübesine mama döktü.
 
ILGIN’IN EN BÜYÜK HAYALİ VETERİNER OLMAK
Sokak hayvanlarını çok sevdiğini belirten Ilgın Şendur, “ En büyük hayalim veteriner olmak.  Onlarla ilgilenmek hoşuma gidiyor. O gün marketten ekmek almak için evden çıkmıştım. Yanıma gelerek ayağıma dolanan kedi sürekli bağırıyordu. Aç olduğunu fark ettim. Çok üzüldüm. Marketten süt aldım. Evimizin önündeki yeşil alana beslenme alanı oluşturdum. Anneannem evinin çatısından alarak verdiği kapları ‘kedi bir daha aç kalmasın’ diye oluşturduğum alana bırakarak üzerine not yazdım. Komşularımızdan bu kaplara mama getirmelerini istiyorum” dedi.
 
“ILGIN’IN DUYARLI DAVRANIŞI HERKESE ÖRNEK OLACAKTIR”
 
Minik yüreğinde kocaman sevgi ve merhamet taşıyan Ilgın’ın bu örnek davranışından dolayı gurur duyduklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Kızımız Ilgın’ın bu duyarlı davranışı herkese örnek olmalı. Kendi imkanlarıyla sevimli can dostlarımız için beslenme noktası oluşturmuş. Bizlere de sosyal medya üzerinden ulaşarak duyarlı davranışına ortak olmamızı istemişti. Çağrısına hızlı bir şekilde cevap vererek, bir araya geldik. Ilgın’a besleme yeri ve barınma kulübesi teslim ettik.  Yavrumuz Ilgın’ın bu sevgisi yayılarak herkese örnek teşkil edeceğine inanıyorum.  Belediye olarak can dostlarımıza kış şartları dahil, her mevsim sahip çıkıyoruz. Vatandaşımız endişe etmesin. Özellikle pandemi döneminde sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonlarında sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacını karşılıyoruz. Beslenme noktalarının sayısını arttırıyoruz.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde