19 Nisan 2024

Dolunay Koleji Türk Büyükleri Sunum Gecesi

  • PDF

dolny12-4-2014Dolunay Koleji Sevgi çiçekleri 6 yaş anasınıfı öğrencilerinin canlandırdıkları “TÜRK BÜYÜKLERİ” karakterleri, kendilerini izlemeye gelen anne babalarından ve davetlilerden tam puan aldı.  Minik yürekler giydikleri kostümlerle, canlandırdıkları kahraman Türk büyüklerini olağanüstü performanslarıyla adeta günümüze taşıdılar.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ten, çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet’e; “Ne Olursan Ol Yine De Gel” çağrısı bütün dünyada makes bulan Mevlana’dan, dünyaca ünlü tıp kitabının yazarı İbn-i Sina’ya; bütün dünyaya kadının gücünü gösteren Nene Hatun, Şerife Bacı’dan, güldürürken düşündüren Nasrettin Hoca’ya; günümüze kadar gelen şaheserleriyle ünü dünyaya yayılan Mimar Sinan’a kadar daha nice Türk büyüklerini sempatik sevecen  tavırlarıyla ve akıcı dilleriyle izleyenlere tanıttılar.

Okul Müdürü Orhan IRMAK; “Çok şanslı bir milletiz çünkü geçmişinde olağanüstü kahramanlıklarıyla, yaptıkları eserlerle, gittikleri yerlere adaleti,  barışı, kardeşliği ve huzuru götürmeleriyle övündüğümüz ecdatlarımız var. Bizler de henüz 6 yaşındaki çocuklarımıza bir nebze de olsa bu ruhu verebilmeyi amaçladık. Ayrıca minik yüreklerin özgüvenlerinin gelişmesi, kendilerini ifade edebilme becerilerinin kazandırılması, sahne hâkimiyetlerinin oluşabilmesi bizim için çok önemli. Çocuklarımızı daha küçük yaştan itibaren hayata her yönüyle hazırlamaya çalışıyor, onların gerek bedensel ve gerekse zihinsel gelişimlerine dikkat ediyoruz” dedi.  Emeği geçen anasınıfı öğretmeni Mine ÖZTÜRK’ e ve ayrıca bu güzel çocukları yetiştiren anne-babalara teşekkürlerini iletti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde