19 Nisan 2024

Atatürk İlkokulu Bencmarking Projesi Uygulamaya Geçiyor

  • PDF

bench20-11-2013Fatsa Atatürk ilkokulu Ordu Vali Sayın Kenan Çiftçi’nin uygulanmasını istediği proje kapsamında “velilerimiz okuyor Çocuklarımız örnek alıyor” projesini uygulamaya koyarak. Öğrenciler ile velilerini aynı ortamda buluşturuyor. 13 Kasım 2013 Çarşamba günü saat 14.00 okulda 2/A sınıf Öğretmeni Ali Mesut Sarısoy ve 2/C Sınıf öğretmeni Erdoğan Çagatay velileri çocukları ile birlikte kitap okuyacaklar.

Okul Müdürü Ahmet Tikenoğlu planlanan program dahilinde ders saati dışında velilerimiz ile birlikte öğrencilerimiz kitap okumaya başlatacaklarını her 15 günde değişik sınıf veya şubeleri davet edeceklerini ifade ederek proje kapsamında veliler ve öğrencilerimiz arasında “sende bir kitap anlat” yarışması düzenleyeceklerini belirtti.

Amaç okumayı yaşam biçimine çevirmek, böylece hiç eline kitap almayan velileri kitap okumaya teşvik etmektir.

Okulun eğitim ve öğretim sonuna kadar benchmarking kapsamında;

Büyüyorum değerimi öğreniyorum projesi

Aile eğitimi semineri projesi

Ayın kitap kurdu projesi

En temiz sınıf kampanyası projesi

Beslenme dostu projesi

Ekmeğim her şeyim projesi komisyonları oluşturulmuştur.

Fiziki durum bakımından sosyal faaliyetlere uygun olmayan Fatsa Atatürk ilkokulunun okul bahçesine planlanan 24 derslikli okulun 5 kasım itibarıyla ihalesi yapılmış yeni okulun yapılması durumunda her türlü faaliyetleri yapmaya hazırdır.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı’nın Okula desteğinin büyük olduğu yeni okulun programa alınmasında bir fiil ilgilendiği ifade edilmiştir.benc20-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde