25 Nisan 2024

“Eğitim Bizim İçin Çok Daha Önemli”

  • PDF

kzmes6-11-2013Ordu Valisi Kenan Çiftçi Fatsa’da ziyaretleri kapsamında Kız Teknik Meslek Lisesi’ni de ziyaret etti ve burada tüm okul idarecileri ile bir toplantı yaptı.
Ordu Valisi Kenan Çiftçi Kız Teknik Meslek Lisesi’ne Kaymakam Bekir Atmaca, Belediye başkanı Hüseyin Anlayan ile birlikte gitti.

Vali çiftçi okulun konferans salonunda tüm okul idarecileri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda bizim bir numaralı alanımız, sağ kolumuz eğitim alanı diyen Ordu Valisi Kenan Çiftçi, “Ben geçtiğimiz günlerde Fatsa’da Tapu Kadastro çalışanlarına verdiğim Stres konulu seminerde ‘Biz size malımızı teslim ediyoruz, Onlar bir yanlış yaparlarsa biz bir daire kaybederiz veya bir arsa kaybederiz. Önemli bir iş yapıyorsunuz dedim. Ama eğitimcilere canımızdan daha çok sevdiğimiz evlatlarımızı teslim ediyoruz. Hani derler ya Allah kimseye evlat acısı göstermesin. Biz işte en çok sevdiğimiz evlatlarımızı eğitimcilerimize teslim ediyoruz. Dedim ki onlara ‘Size malımızı verdiğimiz de sadece tapu kaybediyoruz. Ama eğitimcilere evlatlarımızı teslim ettiğimiz de onlara bir şey olursa canımızı kaybediyoruz. O yüzden eğitim bizim için çok daha önemli. Bizim için eğitimciler çok daha değerli ve çok daha önemli” dedi.
Vali çiftçi daha sonra eğitimcilere Benchmarking projesi hakkında kısa bir bilgi verdi ve konuşmasının son bölümünde “Kendi kendinize soruyorsunuz, ben ne yapabilirim eğer bu soruyu kendinize soruyorsanız “Ben ne yapabilirim’ dedikten sonra kendiniz bir şey yapmaya başlıyorsanız o zaman adımlar hızlı hızlı olmaya, kilometre hızlanmaya ülke ve bulunduğunuz yer kalkınmaya başlıyor. Fatsa’da 22 bin öğrenci var. Biz neden Türkiye’nin bir numarası olmayalım. Neden Ordu’nun bir numarası olmayalım. Neden çok daha ileriye gitmeyelim. Çocuklarımızın hepsi pratik zeki insanlar. Verdiğiniz zaman her şeyi takır takır alabiliyor. O zaman arkadaşlar un var yağ var şeker var helva yapmak eğitimcilere düşüyor” şeklinde konuştu.kzms6-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde