29 Mart 2024

Tamamlanan Yatırımlarımız Hizmete Açıldı

  • PDF

dolu2-10-2013İlçemizde Dolunay Mahallesine yapılan Dolunay İlkokulu-Ortaokulu ile Fen Lisesi öğrenci yurdu inşaatları tamamlanarak 2013-2014 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başladı.

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Retu Yapı İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. ve Nace Müh. İnş, San. Tic. Ltd. Şti. İş Ortaklığı arasında imzalanan sözleşme kapsamında gerçekleştirilen Fatsa 200 kişilik Fen Lisesi Pansiyon İnşaatı, inşaat mühendisleri tarafından son kontrolleri yapılarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile Müşavir Firma Üçer Müşavir Mühendislik A,Ş, Ortaklığı arasında imzalanan geçici işgal tutanağı ile teslim alınmış olup, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında hizmete açılmıştır.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Üçüncüler İnşaat arasında imzalanan sözleşme kapsamında gerçekleştirilen Fatsa 32 derslikli Dolunay İlkokulu-Ortaokulu inşaatı 18 Eylül 2013 tarihinde Ordu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü teknik elemanları tarafından incelenerek geçici işgalleri yapılarak hizmete açılması uygun görülmüştür. dolun2-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde