28 Mart 2024

“KENTSEL DÖNÜŞÜMDE AMACIMIZ YUVA YIKMAK DEĞİL YUVA YAPMAKTIR”

  • PDF

İl Başkanı Uğur Çelenk Başkanlığında yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yerel Yönetimler Başkanı Ergun Çakmak , İl SKM Başkanı Halil Öz ve 19 İlçenin İlçe Belediye Başkanları katıldı.

Büyükşehir Belediye ve İlçe Belediye Başkanlarının çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda ayrıca 12 Eylül’de Ankara’da yapılacak olan 5.olağan Büyük Kongre ve 1 Kasım seçimlerinin çalışmaları ve yol haritası belirlendi.

İl Başkanı Uğur Çelenk toplantıda yaptığı konuşmada Belediye Başkanları Şehrin eminidirler, Başkanlarımız ne kadar iyi çalışırsa ne kadar şehrinin emini olurlarsa, ne kadar hizmet eder, ne kadar hakkı ile iç içe olursa , AK PARTİ de o derece zirvede olur , yani AK PARTİ’nin başarısı önümüzde yapılacak olan seçimin başarısı sizin başarınızla eşdeğerdir dedi.

Yönetim Ortağımızsınız

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’da yaptığı konuşmasında, biz hizmete susamış Ordu’lu hemşehrilerimize hizmet etmek için yola çıktık, sevdamız Ordu’yu, daha gelişmiş daha yaşanabilir, daha modern bir hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız ,bunları yaparken her bireyi yönetime ortak edeceğiz dedi.

Vatandaşımızın Yönetime Doğrudan Temsilini Sağlayacağız

Başkan Yılmaz, AK PARTİ’nin yerel yönetimlerde insan ve hizmet odaklı yönetim anlayışına sahip olduğunu belirterek , vatandaşlarımızın yönetime daha fazla katılımını , yönetimde doğrudan temsilini ve idareyi denetlemesini sağlamak temel görevimizdir . 1 Kasım Seçim çalışmalarında aktif görev alacağız, vatandaşlarımızla birebir temas kuracağız , derdimizi davamızı anlatacağız , kapı kapı dolaşarak onların hakemliğine başvurduğumuzu ileteceğiz dedi.

Kentsel dönüşüm konusunda vatandaşlarımızın art niyetli kişiler tarafından yanlış bilgilendirildiklerini belirterek , kentsel dönüşüm projeleriyle yaşanabilir ve yüksek standartlarda yenilenmiş kentler kurarken , tarihi yerlerimizi korumaya ve az sayıda da olsa tarihi eserlerimizi ihya etmeye devam edeceğiz diyerek , amacımız yuva yıkmak değil, yuva yapmaktır. Bir tek aileyi bile mağdur etmeden, sokakta bırakmadan modern depreme dayanıklı konutlarda ve tüm sosyal ihtiyaçları içinde barındıran bir çevrede yaşamasını temin etmek hedefimizdir ifadesinde bulundu.  Haber merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde