18 Nisan 2024

Yeni Otogar Projemizi Bir Kez Daha Konuşma Fırsatı Bulduk

  • PDF

atacd26-3-201430 Mart yerel seçimlerine 9 gün kala Fatsa Belediye Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan bugünkü esnaf ziyaretini Ata caddesi ve Otogar bölgesinde gerçekleştirdi.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan otogarda esnaf ziyareti gerçekleştirirken bir asker uğurlamasına denk geldi, burada asker yakınlarının çiftetelliye eşlik etme isteğini kırmayan Başkan Anlayan’ın uzun yıllar sonra çiftetelli oynaması programa neşe kattı.
Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a esnaf ziyaretinde Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili de eşlik etti. Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan esnaf ziyareti sonunda yaptığı açıklamada yeni otogar projesini, otogarın çevresine yapılacak yeni meydan ve belediye hizmet binası projesini vatandaşlarla bir kez daha konuştuklarını söyledi.
Fatsa’da şehir merkezinde esnaf ziyaretine devam ettiklerini belirten Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan, “Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu ilgiye bir kez daha çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde yapacağımız hizmetler ile beraber onlarla yine birlikte olacağız. Bununla beraber bugün otogarda da esnaf ziyareti yaptık. Bu vesile ile yeni otogar projemiz de yine o alana yapılacak yeni bir meydan ve belediye hizmet binası projemizi de bu vesileyle yerinde bir defa daha konuşma fırsatı bulduk. Ben hemşerilerime çok teşekkür ediyorum hem de otogar üzerinde yapılacak yeni meydan, yeni belediye binasının şimdiden Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum.“ dedi. acdde26-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde