29 Mart 2024

“Seçimin Sonunda Kazanan Yine Fatsa Olacaktır”

  • PDF

unlyn26-3-2014Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Zeki Ulvi Süvarioğlu ve Parti temsilcileri, Başkanımız Hüseyin Anlayanı Makamında ziyaret ettiler.

Nezaket ziyaretinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Zeki Ulvi Süvarioğlu, Başkanımız Hüseyin Anlayan’a kalem hediye ederek; “iyi işlere imza atmanız dileğiyle” dedi.

“Hüseyin Başkan, zaten kişiliği ile karakteri ile efendiliği ile hepimizin sevdiği bir insan”

Seçim atmosferinin başladığı ilk günden beri karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde çalışmalarımızı götürüyoruz diyen Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Zeki Ulvi Süvarioğlu; ”Hepimiz farklı bir Fatsa için çalışıyoruz. Yerel seçimler adı üzerinde yerin seçimi olduğu için hepimiz birbirimizi tanıyan insanlarız. Hiçbirimizin bu işten özel bir menfaat çatışması ve beklentisi yok. Atmosfer son derece huzurlu ve rahat geçiyor. Hüseyin Başkan zaten kişiliği ile karakteri ile efendiliği ile hepimizin sevdiği bir arkadaş. Bu seçimi Hüseyin bey de kazansa bende kazansam galibi mağlubu olmaz. Fatsa için onunla birlikte elimizden gelen her şeyi yaparız. Tabii ki onun engin tecrübeleri var iki dönemdir başkanlık yapıyor. Ben bu işlerin yeni oyuncusuyum şu anda rolümüz başrollerde değil ama bize faks sabah ve faks a n roll verirse onu yaparız. Seçimler biter Hüseyin Başkan kazanırsa ben ona yardım ederim. Ben kazanırsam o bana yardım eder. Çünkü başka Türkiye olmadığı gibi başka Fatsa da yok. Burası bizim şehrimiz, bu nedenle şimdiden Fatsa için bu seçim hayırlı olsun. Sonucu ne olursa olsun huzurlu ve mutlu bir seçim olacaktır. Allah hepimizin yolunu açık etsin. Her şey Fatsa için…”

Fatsa Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan ise, Chp Fatsa Belediye Başkan Adayı Ulvi Süvarioğlu ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “ Ulvi beyin konuşmaları bütün Fatsa’nın yıllardan beri beklediği, bizim de hep üzerinde durup yapmaya çalıştığımız bir kardeşlik birlik beraberlik ruhu içerisinde ifadeler kullandı. Bunu da zaten yaşayan birisi. Ben çok teşekkür ediyorum. Hem Ulvi beye hem de Ulvi bey şahsında bütün ekip arkadaşlarına Cumhuriyet Halk Partisi'ne bu seçimde bir defa daha başarılar diliyorum. Bir Mahalli seçimin arifesindeyiz artık. Bir haftadan daha az bir zaman kaldı. Hepimizin ortak amacı ve gayesi bu şehrimize hizmet etmek bir kardeşlik ve birlik beraberlik içerisinde biz 10 senedir bunu yapmaya çalışıyoruz. Fatsa’da inşallah bir dönem daha, bu birlik ve beraberlik içerisinde, şehrimizin insanlarımızın beklediği hizmetleri yapmak için yola çıkıyoruz. Seçimin ilk gününden buyana ifade ediyorum. Gerçekten vatandaşımızın beklediği bu birliği ve beraberliği ve memleketimize yapılacak olanları anlatan bir siyasi anlayışla program yapan tüm siyasi parti ve temsilcilerine teşekkür ediyorum. Ulvi bey’de bunun en nadir örneklerinden bir tanesi. Gerçekten çok sıcak, çok içten, çok deneyimli bir insan. Ben inanıyorum ki Fatsa siyasetine bundan sonra da değer katacaktır. Ulvi bey gibi değerli insanların siyasete katılması gerekiyor. Çünkü dedikodu, kavga üzerine siyaset yapanlar varken herkesin beklediği bu huzur ortamı bizleri sevindiriyor. Ben bu vesileyle Ulvi beye çok teşekkür ediyorum. Kim kazanırsa kazansın sonunda Fatsa kazanacak” dedi.uzyr26-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde