28 Mart 2024

Fatsa Belediyespor Başkanı Ulvi SÜVARİOĞLU’mu oluyor ?

  • PDF

svrg30-04-2014Fatsa Belediyespor’un kötü gidişatına ve başarısızlığına tepki gösteren taraftarlar sosyal medyada kampanya başlattı.

Mevcut başkan ve yönetiminin istifa etmesini ıslarla vurgulayan Fatsa Belediyesporlu taraftarlar, geçtiğimiz yıllarda bir dönem Fatsaspor’da başkanlık yapmış olan Ulvi SÜVARİOĞLU’nu yeniden takımın başında görmek istediklerini dile getirdiler.

Sosyal medyada karşılık bulan ve çığ gibi büyüyen kampanyaya karşılık Ulvi SÜVARİOĞLU’nun vereceği cevap merak konusu oldu.

“Fatsa Halkı Ve Fatsa Belediyespor Taraftarları Yeni Dönemde Başkan Olarak Süvarioğlunu İstiyor”

Fatsa Belediyespor Taraftarları ve Fatsa halkı yeni dönemdeki kongrede Fatsa Belediyespor başkanlığı için Zeki Ulvi Süvarioğlunu istiyor diyen Fatsa Belediyesporlu taraftarlar; ''Zeki Ulvi Süvarioğlunun başkanlığa gelmesini taraftarlarımız ve Fatsa halkı çok istiyor. Başkanlığa gelmesi durumunda takımımızın üst düzey liglerde mücadele edeceğinden hiçbir şüphemiz yoktur'' dediler..

Fatsa Belediyespor Taraftarları Kampanya Başlattı

Fatsa Belediyespor Taraftarları #fatsasporbaşkanızekiulvisüvarioğluolsun
hastagı ile Twitter ve Facebookta kampanya başlatarak başkanlığa Süvarioğlunun gelmesini ne kadar çok istediklerini gösterdiler.

Zeki Ulvi Süvarioğlu Kimdir?

Zeki Ulvi Süvarioğlu Fatsada doğmuş Fatsa ve Fatsaspor sevdası ile tanınan DOTİ yatırım Holding Genel Müdürlüğü yapan, Galatasaray SK üst düzey yönetciliklerde bulunmuş Çaykur Rizespor yönetcilikleri yapmış önemli bir isim olarak göze çarpıyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde