28 Mart 2024

Fatsa Belediyespor'dan Altın Değerinde 3 Puan

  • PDF

spr19-3-2014Fatsa Belediyespor 4 Öz Espiye Belediyespor 2
Fatsa Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde ligin 20. haftasında Öz Espiye Belediyespor’u 4-2 mağlup etti. 
Fatsa Belediyespor sahaya Fehmi, Hamit, Emre, Alparslan, Özgür, Yasin, Sinan, Gökhan, Fatih, Osman, Ahmet onbiri ile sahaya çıkarten Öz Espiye Belediyespor ise Mesut, Bilal, Engin, Abdurrahman, Miraç, Oğuz, Ayhen, Soner, Temel, Onur ve Sercan 11’i ile sahaya çıktı. 
Fatsa Belediyespor maça iyi başlayan taraf oldu. Rakibini ilk dakikadan itibaren sahasında adeta boğan Fatsa Belediyespor karşılaşmanın 11.Dakikasında kaptan Fatih Çakır’ın attığı müthiş golle öne geçti. Bu dakikadan sonra 3 net fırsatı oyuncusu Ahmet’in ayağından değerlendiremeyen Fatsa Belediyespor 39.Dakikadan aniden gelişen Öz Espiye Belediyespor’un atağında 11 numaralı Sercan topu Fatsa Belediyespor ağlarına bırakarak beraberliği yakaladı. Bu sonuç aynı zamanda ilk yarınında sonucu oldu. İkinci yarı ise sahada Fatsa Belediyespor fırtınası esti. İkinci yarının 59 dakikasında Ahmet sahneye çıktı ve Fatsa Belediyespor’u 2-1 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Fatsa Belediyespor ataklarını devam ederken 3. golüde 68. dakikada Osman yağından buldu. Bu dakikadan sonra rahat bir nefes alan Fatsa Belediyespor 4. golünü de yine 80. dakikada kaptan Fatih Çakır’ın nefis aşırtma golüyle buldu. Bu dakikadan sonra Fatsa Belediyespor kontrolli ve skoru korumaya yönelik oynadı. Öz Espiye Belediyespor dakika 86’da ani gelişen atakda Bilal filelerle topu buluşturdu. Bu dakikadan sonra gol olmayınca maç’da bu skorla bitmiş oldu. Fatsa Belediyespor bu sonuçla puanını 41'e çıkardı. 
Sarı Kartlar: 
Fatsa Belediyespor, Özgür, Ahmet,
Öz Espiye Belediyespor , Miraç, Ayhan, Soner ve Temel
Kırmızı Kart: Yok
Maçtan Notlar:
Karşılaşmayı Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, FAGİAD Başkanı M. Serkan Erdik, MHP Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı İsmet Balık, İstanbul’da İşadamı hemşerimiz İbrahim Aydemir ve çok sayıda taraftar izledi. 
Fatsa Belediyespor’da maçın yıldızı Fatih Çakır oldu.
Taraftar grupları futbolculara açtıkları pankartla Biz armaya aşığız sizlere değil diyerek tepkilerini gösterdiler. 
Maç sonu FATSO Başkanı Tayfun Karataş hafta içi vermiş olduğu prim sözünü tutarak futbolculara dağıttı. 
FATSO Sözünü Tuttu
Maç bitiminde soyunma odasına giren FATSO Başkanı Tayfun Karataş: “Aldığımız galibiyetten dolayı sizleri kutluyorum. İyi bir performans sergileyerek maçı kazandınız. İnşallah bundan sonrada bu galibiyet serisini devam ettirirsiniz. Sizlere bundan sonra ki maçlarda başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin” dedi. 
Bu jestinden dolayı Başkan Karataş’a teşekkür eden Fatsa Belediyespor kulüb Başkanı Muammer Coşkun: “Herkese örnek olacak bir davranış sergilediği için FATSO Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Herkese örnek olur bu davranışınız.” Dedi. 
Maç sonu bir açıklama yapan Fatsa Belediyespor teknik direktörü Hakan Koçer: “Bugün ki aldığımız galibiyetten dolmayı oyuncularımı tebrik ediyor. Biz mücadelemizi sonuna kadar devam edeceğiz” dedi. 
Haftaya temsilcimiz Fatsa Belediyespor ligin lideri olan Zaraspor ile karşı oynayacak.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde