29 Mart 2024

FATSA KAZANIYOR

  • PDF

depl27-11-2013Durdurulmayan Güç Fatsa Belediyespor 1-3

Erzincan ve Kelkit Hürriyetspor galibiyetleriyle zirve yarışını sürdüren Fatsa Belediyespor, Bugünde deplasmanda Öz Espiye Belediyespor’u devirdi, ve Sait Taş yönetiminde 3te 3 yaptı.

Fatsa Belediyespor’da sıkıntılı süreç yerini güneşli ve güzel günlere bıraktı. Soner Büyükergün’ün istifasının ardından takımı Sait Taş’a emanet eden Sarı Lacivertliler, galibiyet serisine devam etti. Bugün özlenen bir tablo vardı sahada. Sarı Lacivertliler, Giresun temsilcisi karşısında muhteşem bir futbol ortaya koydu. Bu galibiyet gösterdi ki Fatsa Belediyesporlu oyuncuların üstündeki baskı, son haftalarda gelen güzel sonuçlarla artık tamamen kalkmış durumda. Hâl böyle olunca, daha rahat oynamaya başladılar ve gerçek potansiyellerine yaklaşmaya başladılar.

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Fatsa Belediyespor rakibi karısında sahaya; Alican, Yusuf, Emre Gaydan, Özgür, Mehmet, Sergen, Emre Katar, Fatih, Gökhan, Uğur ve Ali 11’i ile çıktı. İlk yarıda hem defansif hem de ofansif olarak muhteşem bir futbol ortaya koyan Fatsa Belediyespor, henüz maçın ilk dakikalarında öne geçti. Dakikalar 3’ü gösterdiğinde genç oyuncu Emre Katar’ın şık golüyle maça başlayan Sarı Lacivertliler, 21. dakikada Fatih Çakır’ın golüyle skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken, Sait Taş’ın öğrencileri ikinci yarıya da golle başladı. 48. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Fatih Çakır muhteşem füzesiyle kendinin 2. takımının 3. golüne imza attı. 70. dakikada ev sahibi ekip; Aşkın’ın kırımızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra rahat ve kontrollü bir futbol ortaya koyan Sarı Lacivertliler, 86. dakikada kalesinde golü gördü. Öz Espiye Belediyespor’da Taner Gül’ün attığı bu gol aynı zamanda maçın skorunu belirledi: 1-3.dep27-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde