29 Mart 2024

Şener, Teakwondo Şampiyonasını Takip Etti

  • PDF

taek30-10-2013AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ordu Valiliği'nin katkıları ile bu yıl ikincisi düzenlenen Ordu Oksijen Olimpik Taekwondo Open Şampiyonası'nı takip etti.

Kapalı Spor Salonunda 2 gün süren Ordu Oksijen Olimpik Taekwondo Open Şampiyonası'na ülkemizle birlikte, İran, Irak, Gürcistan, Azerbaycan ve Suriye'den 300'ün üzerinde sporcu katıldı.

İlimizde bu yıl 2.si düzenlenen Uluslararası bir turnuva'ya ev sahipliği yapıyoruz diyen Şener, "Geçtiğimiz yıl 4 ülke ve 170 sporcu katılırken, bu yıl ise 6 ülke'den 300'ün üzerinde sporcu katılması bu şampiyonanın dikkat çektiğini göstermektedir."dedi.

Şampiyona'nın ülkeler arası dostlukların gelişmesinde büyük katkı sunacağını da ifade eden Şener, "Bende eski bir sporcu olarak ülkeler arası dostlukların spor sayesinde geliştiğine şahit oldum. Spor sayesinde ülkeler arasında dostluklar gelişiyor. Devletler arası ilişkide bu dostluklar müthiş bir sinerji veriyor. İlimizin Büyükşehir olmasına da büyük katkıda bulunmaktadır. Bugüne kadar ilimizde yapılacak her türlü etkinliğe katkıda bulunduğumuz gibi bundan sonra da katkılarımız sürecek. Gelecek yıl yapılacak Ordu Oksijen Olimpik Taekwando Open Şampiyonası'nın Orta Asya'da yaşayan Türk kardeşlerimizde davet ederek daha da geliştirmek istiyoruz."diye konuştu.tekvan30-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde