29 Mart 2024

Fatsa Belediyespor: 5 Yıldızeli Birlikspor: 0

  • PDF

ftsaspor10-10-2013Fatsa Belediyespor, bu hafta karşılaştığı Sivas Yıldızeli Birlikspor’u 5-0 mağlup etti. Orduspor’un iç saha maçlarını yaptığı Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanan maç, Pazar günü saat 14.30’da başladı. Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Altınordu MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak ve kulüp yönetiminin tamamının hazır bulunduğu maç, birçok yönüyle unutulmayacak olaylara sahne oldu.

Maçta Enteresan Şeyler Oldu
Maç sırasında sürekli yağan yağmurdan sonra, son düdükle birlikte güneş açması, bu unutulmaz anlardan biri oldu. Öte yandan maçta atılan 5 golün hikâyesi unutulacak gibi değildi. 5 golün beşi de futbolcuların forma numarasına göre sırayla atıldı. İlk golü 38. Dk. 7 numaralı Semih Özdemir, ikinci golü 68. Dk. 8 numaralı Murat Kahraman, üçüncü ve dördüncü golü 73 ve 80. Dk. 9 numaralı Gökhan Özkan ve beşinci golü de 90 artı 2’de 10 numaralı formasıyla Uğur Aydın kaydetti. Fatsa Belediyespor’un çok iyi futbol sergilediği maçta dört net pozisyon da boşa harcandı. Bunlardan biri, yan hakemin yanlış ofsayt kararıyla engellendi. Kaçan ve ofsayt gerekçesiyle engellenen pozisyonlarla birlikte 9-0 bitebilecek maçta Yıldızeli Birlikspor hiçbir varlık gösteremedi. 88. dakikada bir futbolcusu kırmızı kart gören Yıldızeli Birlikspor, maçın kalan kısmında 10 kişiyle mücadele etti.

Futbolculara Prim Müjdesi…
Maçın ardından coşkuyla soyunma odasına giden teknik heyet ve futbolcular, sıcağı sıcağına prim müjdesini aldılar. Yönetim tarafından yapılan açıklamaya göre farklı galibiyetten dolayı futbolculara 4 bin TL prim dağıtılacak.

Fatsa Şehir Stadyumu İki Haftaya Kadar Hazır…
Geçen hafta Bulancak deplasmanındaki olaylı maçta Bulancakspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçerek üç puan alan Fatsa Belediyespor, önümüzdeki hafta Samsun’da Atakumspor’la karşılaşacak. Ligin ilk maçına yenilgiyle başlayan Fatsa Belediyespor’un Kulüp Başkanı Muammer Coşkun, Bulancakspor’la yakaladıkları seriyi sürdürmek istediklerini ve Atakumspor’u deplasmanda yenerek zirveyi yakalayacaklarını ve bundan sonraki maçlarda yenilgiye tahammüllerinin olmadığını söyledi. Öte yandan Atakumspor maçından sonraki maçların tamamını Fatsa Şehir Stadı’nda oynayacakları müjdesini veren Muammer Coşkun; “Samsun deplasmanından sonra maçlarımızı iç sahada oynayacağız. Stadımızın zemininde yapılan çalışmalar iki hafta sonra tamamlanmış olacak. Özellikle Fatsa’da yapacağımız maçlarda Fatsa halkından azami derecede destek bekliyoruz. Maçlarımız ne kadar kalabalık tribünlere oynanırsa o kadar iyi olur. O nedenle tribünlerimiz boş kalmamalı… Kulübe destek sağlama noktasında esnaf ve iş adamlarımızdan kombine bilet almalarını istiyoruz. Ayrıca esnaflarımızın stattaki tabelalara reklam vererek kulübe katkı sağlamalarını bekliyoruz. Kısacası; kulübe ne kadar destek çıkarsak başarımız da o oranda yüksek olacaktır. Bu arada 5-0’lık galibiyeti futbolcularımıza hediye ediyorum. Çünkü gerçekten çok çalıştılar. Azim ve gayretleri en üst düzeydeydi. Lig boyunca bu ruhu kaybetmemeliyiz. Futbolcularımı kutluyorum.” dedi.

Vali Çiftçi’ye Teşekkür…
Muammer Coşkun ayrıca maçın Ordu 19 Eylül Stadyumu’nda oynanmasına öncülük eden Ordu Valisi Kenan Çiftçi’ye, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca’ya, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’a, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Zafer Öztürk’e ve Fatsa Belediyespor taraftarına çok-çok teşekkür ettiğini söyledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde