16 Nisan 2024

BAHÇELİ Mustafa Sade dedi “Fatsa’nın Ayak Bağları Çözülmeli, Kilitleri Açılmalı”

  • PDF

sade20-3-2013Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aday tanıtımı için Fatsa’ya geldi.

Bahçeli, 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin Fatsa Belediye Başkan Adayının Mustafa Sade olduğunu açıkladı.

Devlet Bahçeli, “Fatsa önümüzdeki yerel seçimlerde tıpkı Karadeniz gibi çalkalanacak, aynı Karadeniz gibi çırpınarak yanlışı, gafleti ve kötü niyetlileri sırıl sıklam edecek ve posasını çıkaracaktır” dedi.

 

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’na kalabalık bir konvoyla gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, burada coşkulu bir partili grubu tarafından karşılandıktan sonra, Kültür Sarayı’nın makam odasında kısa bir süre dinlendi ve ardından salona geçti.

MHP Genel Başkanının salona girişinde adeta izdiham yaşandı. 800 kişilik salona, bin kişinin üzerinde partili ve davetli girince birçok kişi Devlet Bahçeli’yi ayakta izlemek zorunda kaldı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den önce kürsüye ilk olarak Fatsa MHP İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun çıkarak bir selamlama konuşması yaptı. Ardından ise MHP İl Başkanı Cemal Enginyurt’ da kısa bir konuşma yaptı.
MHP İl Başkanı Cemal Enginyurt’un konuşmasının ardından kürsüye coşkulu alkışlarla gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Ocak 2013 günü başlattıkları yerel seçimler hareketinin 4.ayağının Fatsa olduğunu ifade ederek, “30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimler yapılacak. Bu seçimlerde başarıya ulaşmak için en iyi neticeyi almak ve Türkiye’yi yerel yönetimlere tutunup, yeni baştan onarıp, huzurlu hale getirmek asıl gayemizdir. Birinci hedefimiz yerel yönetimlerde en iyi sonucu almak ve ilk elden milletimize hak ettiği hizmeti sunmaktır. Ülkemizin değişik yörelerinde MHP’li belediyelerimizin gösterdiği üstün performans, edindikleri tecrübe ve üstlendikleri geniş sorumluluklar bugüne kadar bizi hamd olsun hep gururlandırmıştır.

 

“Fatsa Kötü Niyetlilerin Posasını Çıkaracak”

Daha fazlasını Fatsa’da yapmak istiyoruz. Daha çoğunu Fatsa’ya getirmek istiyoruz. Çünkü biz Fatsa’yı seviyoruz, Fatsa’nın meselelerini en iyi biz biliyoruz. Fatsa’nın ayak bağları çözülmeli, kilitleri açılmalı ve şansı dönmelidir. Fatsa’nın engelleri kaldırılmalıdır. Fatsa’nın umutları yenilenmeli, özlemleri tazelenmeli ve hedefleri gerçekleşmelidir. Biz bunu inşallah başaracağız. Bundan dolayı Fatsa’nın desteğine, Fatsa’nın yardımına bu bereketli ilçemizin yardımına ihtiyacımız vardır. 378 gün sonra yapılacak demokratik mücadeleden anlımızın akıyla çıkacağımıza içtenlikle inanıyor, bu aydınlık ufku bugünden görüyoruz. Cenabı Allah doğrunun ve iyi niyetlinin yanındadır. Fatsa önümüzdeki yerel seçimlerde tıp Karadeniz gibi çalkalanacak, aynı Karadeniz gibi çırpınarak yanlışı, gafleti ve kötü niyetlileri sırıl sıklam edecek ve posasını çıkaracaktır. Fatsalı kardeşlerim bu kez Milliyetçi Hareket Partisi diyeceklerdir. Bu vatanı karşılıksız sevenleri yalnız bırakmayacaklardır. Türkiye için çarpan yürekleri yüz üstü koymayacaklardır.

 

“Fatsa’da Ki İrade Türkiye’yi Yansıtacak”

Fatsa’daki irade Türkiye’ye yansıyacaktır. Fatsa’daki Milli duruş her taraftan duyulacaktır. Ben Fatsa’ya güveniyorum. Fatsalı kardeşimin samimiyetine sıcaklığına ve erdemli tavrına itimat ediyorum. Fatsa’dan çok şeyler bekliyorum. Fatsa’nın her evladını, Fatsalı kardeşimi bağrıma basıyorum, hepinizden Allah razı olsun, sağ olun var olun diyorum” dedi.
MHP Lideri Bahçeli konuşmasında, mahalli idareler seçiminin önemine değinerek, “AK Parti bu seçimde uyarılmalıdır, yanlışları yüzüne vurulmalıdır. Kusurları karşılıksız bırakılmamalıdır.

 

“Fatsa Belediyesini Kazanmak İstiyoruz”

 Bunun için Fatsa Belediyesi’ne talibiz, Fatsa Belediyesi’ni kazanmak istiyoruz. Bu vesileyle değerli dava arkadaşım ve Fatsa’nın güzide evladı Sayın Mustafa Sade Bey’i partimizin belediye başkan adayı olarak ilan ediyor, kendisine başarılar diliyor ve Fatsa Belediye Başkanı olması için hepinizin desteğini bekliyorum” şeklindeki sözleriyle konuşmasını tamamladı.sade1-20-3-2013

sade-20-3-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde