29 Mart 2024

“Bu sahte morfine inanmayanlar kazanacaktır”

  • PDF

hsan19-3-201418 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününün 99. Yıl dönümü kapsamında Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen ve Fatsa Basın mensupları kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler.

Büyük zorluk ve mücadele sonucu zafer ile sonuçlanan Çanakkale Savaşı’nın anlam ve önemini vurgulayan Şener, ‘O gün top tüfek, her şey çıplak gözle görünebiliyordu. Ama bu gün aynı emirlere sahip olanlar, yine saldırıyorlar. Önce bir morfin vuruyorlar üstelik bu günkü morfinin adı yolsuzluk morfini. Bu morfin ile önce kamuoyunu uyuşturup sonra ameliyata geçiyorlar. Bu sahte morfine inanmayanlar kazanacaktır. Çanakkale Savaşı ile şu anki savaş sonuçları bakımından aynı değildir ama suretleri bakımından aynıdır. Türkiye’nin büyümesini gelişmesini arzu etmeyenler, ortaklaşmışlar ve içerideki müttefikleri ile birlikte şu anda harp yapmaya çalışıyorlar. Şu anda böyle bir süreç yaşıyoruz. Bu süreç milletimizin sağduyusu ve iradesi ile sonuçlanacaktır, bundan hiç şüphemiz yok.’ şeklinde konuştu.

“Seçimi Alacağımızdan Şüphemiz Yok”

Bu seçimin yerel seçim değil, Türkiye’nin seçimi olduğunu ve seçimi alarak güven tazeleyeceklerini kaydeden Şener; “ % 39’un üzerinde alınan oy Ak Parti için başarıdır. Sebebi şudur; 12 yıldır iktidar partisiyiz, 10 yıldır ise yerel iktidar partisiyiz. Hiç belediye başkanlığı yapmamış bir adam ile 10 yıldır belediye başkanlığı yapmış bir kişiyi yarıştırırsanız, 10 yıldır belediye başkanlığı yapan kişinin avantajları vardır ama dezavantajları da vardır. Her şeyden önce yıpranmışlığı vardır. Dolayısı ile burada hala başarı sağlıyorsanız bu önemli bir şeydir. Biz %39’u başarı sayıyoruz ama şu anda kamuoyundaki araştırmalar gösteriyor ki %43 / %47 arasında değişen bir oy oranımız var. Bu da Ak Parti için fevkalade bir güvendir. Ak Parti iktidar bir şekilde yoluna devam mı edecek yoksa, Uluslar arası bir sistemin oyuncağı mı olacak? Türkiye’nin onurlu bir şekilde, vatandaşları ile birlikte yoluna devam etmesi lazım. Fatsa’da Allah’ın izni ile seçimi alacağız. Ondan hiç şüphemiz yok. Ama biz arzu ediyoruz ki, zor şartlarda olan bu iradeyi daha güzel bir şekilde karşılamaktır” ifadelerinde bulundu.hsn19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde