29 Mart 2024

Güvercin Kanat Çırpıyor

  • PDF

mhmt8-1-2014Demokratik Sol Parti (DSP) Fatsa İlçe Başkanı Mehmet Baştürk' ten DSP'lilere "YUVAYA DÖNÜN(!)'' çağrısı yaptı. 
DSP Fatsa İlçe Örgütü yetkili kurulları uzun tartışmalardan sonra Fatsa da "BELEDİYE BAŞKAN ADAYI" çıkartma kararı aldı. Seçim sloganları "GELİN ŞU GÜVERCİNİ UÇURALIM" olan partinin ilçe başkanı Mehmet Baştürk açıklamasında şu düşüncelere yer verdi: "Dayatmalara son verip demokrasiyi gereği gibi yaşayıp yaşatmak için. Belediye "HAK" ve "FIRSAT" eşitliğini sağlamak, herkesin, herkesimin belediyesi yapmak için. Birlikteliği birlikte oluşturmak için. Fatsa'yı ve insanını özgürleştirmek için. Özgürlükleri sağlam güvencelere kavuşturmak için. Adaleti eşitlikle, eşitliği özgürlükle bütünlemek; hiçbir kimseyi dışlamadan, ötelemeden, inancından, insanlığından taviz vermeye zorlamadan, özgürce düşünüp konuştuğu, barış içinde yaşadığı bir Fatsa için. Çağdaş bir Fatsa'nın oluşmasına, tüm Fatsalıların katkı yapmalarına olanak tanımak için; "DEMOKRATİK SOL PARTİ" Fatsa'da "BELEDİYE BAŞKAN ADAYI " çıkartma kararı almıştır.
Fatsa'ya hayırlı olsun. Fatsalılara hayırlı olsun.
Geçmiş dönemlerde DSP ilçe başkanlığı yapmış, yönetim ve disiplin kurularında yer almış olan arkadaşlarımızı; Belediye Başkanlığına, Belediye Meclisine İl genel Meclisine ve Milletvekilliğine aday olmuş arkadaşlarımızı, cefakâr ve vefakâr üyelerimizi, partililerimizi "ADAYIMIZA" ve " PARTİMİZE" sahip çıkmayı çağırıyorum. Ayrıca; diğer partilerde kendilerini ifade edemeyen "DEMOKRASİYİ" özleyen herkesi ve her kesimi DSP'ye davet ediyorum.
DSP özgürlüğün adresidir. DSP demokrasinin adresidir. DSP'de herkese yer var. DSP'de demokrasi var" şeklinde açıklamasını tamamlayan ilçe başkanı Mehmet Baştürk yakın bir tarihte adaylarını parti binasında bir basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtacaklarını belitti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde