29 Mart 2024

Şener: Aday Adaylarımızın Dosyaları Başbakanımızın Masasında

  • PDF

snr8-1-2014AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, ilçe adaylarının belirlenmesi için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a aday adayları dosyalarının tesliminin yapıldığını söyledi.

Şener, Her aday adayı için hazırlanan dosyalarda, Temayül, anket sonuçları, AK Parti il ve ilçe başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekillerinin görüşlerinin yer aldığını belirtti.

Aday belirlemesinin uzamasının kamuoyunda heyecan yarattığını gözlemlediklerini ifade eden Şener bu durumu şöyle anlattı; "AK Parti, siyasi gelenekleri, bu zamana kadar uygulanan bir takım uygulamaları değiştirerek geliyor. Aday adaylarının aday olma süreçlerinde ise bir ilk yaşanıyor. AK Parti öncelikli olarak aday adaylarını teşkilatlarına temayül yoklaması ile sordu. Ardından ise anketler ile kamuoyu yoklaması yaptı. Ardından il ve ilçe başkanlarının, Büyükşehir Belediye Başkanının ve Milletvekillerinin görüşlerini aldı. Bölgemizdeki kanaat önderlerinin görüşleri alındı. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a hazırlanan rapor takdim edildi. 10 gün içerisinde umuyorum adaylarımız belirlenerek açıklanacak. O zaman bütün aday adayları şunu söyleyeceklerdir; 'Evet AK Parti'nin kadroları böyle olmalıydı'"

Aday Olamayanları Başka Görevlerde Değerlendireceğiz

Aday olamayanların küskün olmamalarını isteyen Şener, "147 aday adayımız var. Bunlardan 19'u aday olacak. Bu aday adaylarımızın aileleri, yakınları var, hepsi heyecanlı bir bekleyiş içindeler. Adayların açıklanmasının ardından tabii ki bazılarında belli bir süre kırgınlık olabilir. Ama AK Parti ailesinde bir hizmet yarışı olduğu için süreç içerisinde bu arkadaşlarımızın tamamına ilişkin Ordu'nun Büyükşehir olmasından dolayı yapılacak yapılanmada hizmet birimlerinin her birinde bu yetişmiş arkadaşlara ihtiyaç olacak. Arzu edenler bu anlamda da istihdam edilip değerlendirilecek. Küskünlük sürecinin yaşanmamasını istiyorum."

Numan Bey'de Bizimle Bölgede Çalışacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Ordu ile ilgili olacağını ve seçimlerde bölgede çalışmalar yapacağını anlatan Şener, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gezisinden doping alarak, moral bularak çıktı. Zorlu bir süreçte Karadeniz insanının onu yalnız bırakmamasından dolayı mutluydu. Bu gezi sırasında Numan Kurtulmuş bey refakat etti. Başbakanımız, Numan bey'e Ordu ile ilgili ol isteğinde bulundu. Bundan dolayı da Milletvekili arkadaşlarımız ile birlikte Numan bey ile geçtiğimiz hafta bir sabah kahvaltısı yaptık. Kahvaltı'da seçim takvimini ve adayları konuştuk. Numan bey, seçim sürecinde Ordu'da mesai harcayacağını söyledi. Ordu'nun yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden birisidir Numan bey."

AK Parti’ye Komplo, Üye Sayısını Arttırdı

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Hükümete yönelik olarak 17 Aralık'ta başlayan komplo girişiminden bu yana AK Parti'ye 106 bin 706 yeni üyenin kayıt yaptırdığını söyledi. Ak Parti’nin üye sayısı 8,5 Milyona ulaştı.

Yaşanan komplo girişiminin ardından AK Parti'nin daha da güçlendiğini söyleyen Şener, "17 Aralık tarihinden bugüne kadar AK Parti'ye olan ye sayısı 106 bin 706 kişi daha arttı. Milletimiz bunun komplo olduğunu çok iyi görüyor. Ne yazık ki tarihimizde bunun gibi komplolar hazırlanarak hükümetler düşürüldü. Bunun Gezi olaylarının devamı olduğunu herkes biliyor. Milletimizin partisine yine milletimiz sahip çıkıyor."dedi.

Şener, Gezi olaylarının ardından da AK Parti'nin üye sayısında artış meydana geldiğini hatırlatarak, "17 Aralık onun devamı oldu. Yaptığımız anketlerde de oylarımızın yüzde 50'nin üzerinde olduğunu gördük. 17 Aralık hükümete yönelik komplo girişimi desteğin daha da artmasını sağladı."diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde