28 Mart 2024

Şener: Adayımızı Belirlemek İçin Sandığa Gidiyoruz

  • PDF

snray30-10-2013AK PArti Ordu Milletvekili İhsan Şener, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayını belirlemek için 9-10 Kasım'da Temayül yoklaması yapılacağını söyledi.

'Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Kim görmek istersiniz' şeklinde isim belirtilmeden tek soruluk Temayül yoklamasında parti teşkilatı sandığa gidecek.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, partinin Büyükşehir Belediye başkanı adayını belirlemek için 9-10 Kasım'da sandığa gideceklerini söyleyerek, "İl yönetimi, ilçe başkanları ve yönetimleri, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri, mahalle başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri'ne aday olarak kimi istersiniz diye soracağız. Teşkilatımıza temayülde tek soru olarak 'Büyükşehir Belediye Başkan adayı kimi görmek istersiniz' diye soracağız. Teşkilat üyelerimiz bu sorunun cevabını kendileri vererek sandığa gidecek. Mühürlü sandıklar, Ankara`da genel merkezde Genel Başkan yardımcılarının huzurunda açılacak."dedi.

Aday belirlerken sadece Temayül sonucunun etkili olmayacağını hatırlatan Şener, "Kamuoyu araştırmaları ve anketlerde masaya yatırılacak. Teşkilatımızın görüşünü aldıktan sonra Ordu halkının da isteklerini dinleyeceğiz. İsteklerini alacağız. Tüm bu çalışmaların ardından ise, AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Genel Merkezimizde yapılacak toplantı ile Ordu'nun Büyükşehir Belediye Başkanını belirleyeceğiz. İlçe Belediye başkan adaylarımızın da yine bu toplantıda belirleyerek birlik ve beraberlik içinde dargınlıkları bir kenara bırakarak milletimize hizmet için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanlığını alarak hizmetimizin il merkezine de yayılmasını istiyoruz."diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde