29 Mart 2024

FAGİAD’dan Muhteşem Konser Organizasyonu

  • PDF

erkanogurrr 640x425

erkanogurr 640x425

Fatsa Genç İş Adamları Derneği tarafından organize edilen Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu konseri Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Konsere Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, Fatsa Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş ve çok sayıda müzik sever katıldı. Erkan Oğur konser esnasında şarkılarını seslendirirken aralarda yaptığı sempatik konuşmalarıyla izleyenleri güldürdü.

FAGİAD Başkanı Serkan Erdik düzenledikleri konser için yaptığı konuşmasında ” Fatsa Genç İş Adamları Derneği olarak kültür sanat etkinliklerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğiz. FAGİAD ailesi olarak yaptığımız her programın böyle güzel bir salonda sunmamızı sağlayan belediye başkanımıza ve ekibine, yapılan her organizasyonun eksiksiz tamamlanması için büyük bir özveriyle çalışan Kültür Sarayı’nın değerli personellerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. 9 kişilik FAGİAD grubu bu ve bundan sonra yapacağımız bütün etkinliklerde Fatsa’da, Fatsa için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde