29 Mart 2024

TYSD Fatsa Şubesi Hız Kesmiyor-Başkan Koç: “Bir Söz Bir Saz Gecemize Herkesi Bekliyoruz”

  • PDF

yardimseven 640x428

yardimsevenle 640x428

yardimsevenl 640x428

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi düzenlediği etkinliklerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Yerel sanatçıları bir araya getiren ‘Bir Söz Bir Saz’ gecesi 7 Aralık Cuma akşamı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşecek.

Organizasyonla ilgili açıklama yapan Başkan Nimet Koç: “Bir Söz Bir Saz’ gecemizi 7 Aralık Cuma akşamı Fatsa Belediyesi kültür Sarayı’nda gerçekleştireceğiz. Yerel sanatçılarımızdan oluşan şair bestekâr ve okuyucularımızın yer alacağı gecemiz katılan herkesi sanata doyuracak. Bu gece ile ilgili fikrimizi sanatçılarımıza ilettiğimizde onlar da çok olumlu karşıladılar. Bu zaten bizim yıllardır düşündüğümüz aklımızda olan bir organizasyondu. Bu gecemiz ilk defa gerçekleşecek. Eğer kabul görürse her yıl yapmayı planlıyoruz” dedi.

Gecede yer alan sanatçıları da açıklayan Koç: “Gecemizde şairlerimiz Azer Yaran, D. Ali Akınet, Avni Kaysal, Ahmet Fidan, M. Yerebasmaz, Ali Bektaş, Hasan Gençay, Gülay Abu ve Volkan Odabaş, Solistlerimiz Yüksel Kaytaz, Kandemir Kaytaz, Selahattin Aygün, Sinan Şahin, Hasan Bayar, A. Bahri Çağlayan, ve Hülya Hakalmaz ile Okuyucularımız Kemal Koç ve Gürsel Oral ile birlikte ben de okuyucu olarak yer alacağım. Şimdiden muhteşem bir gece olacağını hissediyoruz. Tüm Fatsalıları bu etkinliğimize davet ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde