28 Mart 2024

Çokmu Abarttık 2 ’Ye Seyirciden Tam Destek

  • PDF

tyatr31-12-20136 Aralık’ta sergilediği gösteriyle büyük bir başarı yakalayan Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosu ekibi, Çok mu Abarttık 2 adlı oyunla ikinci kez sanatseverlerin karşısına çıktı. 6 Aralık’taki ilk gösteride seyircinin büyük beğenisini kazanan, sık-sık alkış ve kahkahayla kesintiye uğrayan “Çok mu Abarttık 2”, 26 Aralık Perşembe günü yine aynı başarıyı yakaladı. Birincisinde olduğu gibi ayakta kalanlar, kahkahalar ve alkışlar hiç eksik olmadı.

Oyunun bazı bölümlerinde değişiklik yapıldığı anlaşılan gösteri sonunda, geceden büyük keyif alan tiyatro severler, oyuncuları yalnız bırakmadı. Onları tebrik etmek, fotoğraf çektirmek ve sohbet edebilmek için oyuncuların çevresini saran seyirciler, sahne etrafında izdihama yol açtı. Hem seyircilerin, hem de oyuncuların geceden duyduğu memnuniyet ve coşku gözlerinden okundu.

Başarılı oyunun yazarı ve yönetmeni Semra Şimşek; oyunun büyük ilgi görmesinin kendini ve oyuncu arkadaşlarını çok mutlu ettiğini söyledi. Kültür Sarayı’nın 320 koltuklu tiyatro salonunda yaklaşık 500 kişiye gösteri yaptıklarını hatırlatan Semra Şimşek; “Hem gururluyuz, hem de büyük bir sorumluluk altına girdik. Fatsalı sanatseverlerin bu yoğun ilgisi elbette çok güzel… Ancak bundan sonra yapacağımız çalışmalarda sorumluluğumuzun bilincinde olmak zorundayız. Çünkü beklenti çıtası bir hayli yükseldi. Artık o çıtanın altına düşmek gibi bir hakkımız kalmadı. Bu anlamda işimizin keyifli ama bir o kadar da zor olduğunu söyleyebilirim. Şimdiden yeni projeler için hazırlıklara başlamalıyız. Bütün bunlar güzel şeyler. Bize bu güzellikleri yaşatan tüm seyircilerimize, sponsorlarımıza, Kültür Sarayı’ndaki cefakâr arkadaşlarımıza, oyuncularımıza, sesimizi duyuran değerli basın mensuplarına ve tabi ki; Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’a bir kez daha çok-çok teşekkür ediyorum. Tüm Fatsa’ya, yine güzel bir gece yaşattığımıza inanıyorum. Bunun gönül rahatlığını yaşamak bambaşka bir duygu…” dedi.tyr31-12-2013tyt31-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde