28 Mart 2024

FATSA’DA RAMAZAN AKŞAMLARI…

  • PDF
Mübarek Ramazan ayının son bir haftasına girdik hayırlısıyla. Çoğu gitti azı kaldı. Birlik, beraberlik , dayanışma ve paylaşmanın en güzel şekilde yaşandığı bir Ramazan ayı geçiriyoruz.
Fatsa’da Ramazan akşamları o eski ramazanları aratmıyor…
Fatsa Belediyesi Ramazan Etkinlikleri vesilesiyle tüm Fatsa, Kültür Sarayı-Ramazan Sarayında bir araya geliyor. Her geçen gün artan kalabalık  ve insanların ilgisi hayli güzel.
İftar yapmak güzeldir, Ramazan Sarayında iftar yapmak daha da güzeldir. İftarla birlikte ramazan ayının güzelliğiyle bir araya gelen Fatsa iftarın ardından etkinlikleri izlemek için salonlardaki yerini alıyor. Çocuklara ve yetişkinlere yönelik yapılan etkinliklerle güzel bir akşam yaşayan vatandaşlar, sonrasında Ramazan Sokağında şiir ve müzik eşliğinde çaylarını yudumluyorlar.  Bu güzelliğe hemen hemen her akşam bizzat katılan Fatsa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem KİBAR ve yönetimi her an vatandaşlarla birlikte Ramazan Sokağında sohbet ediyorlar. Hatırlarsınız seçim kampanyası sürecinde de dediği gibi Başkan Bey gönüllerin Başkanı olarak halkın arasında. Beklenen, özlenen ve olması gereken tabloyu en güzel şekilde görüyoruz Ramazan sokağında. 
Etkinliklerin olduğu  broşürlerde gördüğümüz  “Görevden değil, gönülden” sloganının sokaklara yansıdığını görüyoruz hep birlikte. 
Ordu ve ilçelerinde Ramazan Etkinlikleri yapan tek ilçe olmanın gururunu yaşıyoruz. Teşekkürler Sayın Başkanım…
Fatsa Belediyesi Ramazan Etkinlikleri  bize göstermiştir ki;
Vatandaşlarımızın kültürel, sanatsal ve sosyal etkinliklere çok ihtiyacı var…
Konserler, çocuk ve yetişkin tiyatroları, söyleşiler, meddah, orta oyunu, Hacivat-karagöz ve müzik dinletileriyle salonlar doldu taştı… Teşekkürler Fatsa halkı…
Yazımı şu sorularla bitiriyorum. 
Ramazan Etkinliklerinin Kültür Sarayında yapılmasından memnun musunuz?
Çocuk ve yetişkinlere yönelik yapılan etkinliklerden memnun musunuz?
Geleneksel Türk Tiyatrosu Sanat dalları Meddah, Orta Oyunu ve Hacivat-Karagöz gösterilerinden memnun kaldınız mı?
Seneye yapılacak olan Ramazan Etkinliklerinin tekrar Kültür Sarayında yapılmasını ister misiniz?
Seneye olmasını dilediğiniz etkinlikler nelerdir?
 
trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde