19 Mart 2024

“EVLATLARIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR”

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, “COVID-19 salgının devam ettiği bu süreçte okullarımızı güvenle açabilmek için gerekli tüm tedbirler alınmış olsa da sizlerden maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmenizi rica ediyorum” dedi.
Başkan Güler mesajında şu görüşlere yer verdi:
 
Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl kısıtlı şartlar altında yapılacak olan eğitim öğretim yılının değerli öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.
 
Salgının devam ettiği bu süreçte okullarımızı güvenle açabilmek için gerekli tüm tedbirler alınmış olsa da sizlerden maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat etmenizi rica ediyorum. Sevdiklerimizin ve kendi sağlığımızı korumak için mutlaka maske takalım, sosyal mesafe kuralına uyalım ve temizliğe önem verelim. Evlatlarımızın sağlığı her şeyden önemlidir.
 
Yeni eğitim ve öğretim dönemi araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmelidir.
 
Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefi doğrultusunda en önemli basamağın nitelikli bir eğitim olduğu gerçeğini unutmayarak, çocuklarımızın pozitif bilimleri kavramasının yanı sıra, milli ve manevi değerlerini öğrenmesi için de iyi bir fırsat olarak görülmelidir.
 
Bu düşünceyle geleceğimizin teminatı olan başta büyük fedakârlıklarla çalışan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin, ve kıymetli velilerimizin 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılını kutluyor, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde