28 Mart 2024

“DAİRE ALANLAR METREKAREYE DİKKAT ETMELİ”

  • PDF
Parlak İnşaat sahibi İbrahim Ethem Erdemoğlu “Daire almak isteyen vatandaşlarımız metrekareye çok dikkat etmeliler, brüt ve neti karıştırmasınlar. Brüt ile kandırılmasınlar metrekarenin ne olduğunu bilsinler. “ dedi.
Karamollar 1 sitesini başarıyla tamamlayan Parlak İnşaat,  Karamolla 2 sitesinin çalışmalarına başlamış durumda. 
Karamolla 1 itesinden daire alan vatandaşların memnuniyetini dile getiren Ethem Erdemoğlu, vatandaşların talepleri doğrultusunda ikinci siteye başladıklarını dile getirdi.
Karamolla 1 Sitesinde yaptığımız dairelerin kalitesini gören müşterilerimiz, ikinci sitede daha kaliteli daireler istemekteler. Bizde bu isteği görerek ikinci sitemizde daha çok kaliteyi önemseyeceğiz diyen Etem Erdemoğlu; “ inşaat yapımı kalitemizi hep önde tutuyoruz. Birinci sitemizdeki kaliteden daha aşağı inme şansımız yoktur. Yapılan işçilik, kullanılan malzeme, dekor - dizayn müşterilerimizin bizi tercih etmesini sağlıyor. Karamolla 2 sitesi 131 daireden oluşacak. Projemizde Fatsa’da bir ilk olacak. Dairelerimiz 1+1, 2+1, 3+1 şeklinde hepsi bir arada yer alacak. Sitemizden daire alacaklar için her türlü daire seçeneğimiz vardır. 1+1 dairelerimiz 60 metrekare, 2+1 90 metrekare, 3+1 120 metrekaredir. Bunlar ideal metrekarelerdir. Öngördüğümüz ölçüler 3+1 daireler için en ideali 120 metrekaredir. 1+1 ve 2+1 daireler Fatsa’da daha önce sitelerde hiç yapılmamıştır. Biz Karamolla 2 sitesinde Fatsa’da bir ilki gerçekleştiriyoruz.” Dedi.
“Fatsa’da inşaat alanında Türkiye genelinde olduğu gibi geçtiğimiz yıllarda bir kriz mevcuttu, şuanda faizlerin düşmesi hem alım gücünü kolaylaştırdı hem de insanların parasını bankada bekletmesinin bir anlamı kalmadığını ortaya koydu. Dolayısıyla insanlar parayı yatırıma çevirip daire satın aldılar.”  
 
“İnşaat alanın tecrübeniz nedir?”sorumuza; 
“Yurtdışı tecrübem var. 15 yıl Moskova, 1 yıl İtalya, bunların yanında Türkiye’de Ankara - İstanbul gibi güzel yerlerde güzel insanlarla tecrübe sahibi oldum. O tecrübelerimi de buradaki işlerime yansıtıyorum.” dedi.
“Daire almak isteyen Fatsalılara bizim sitemizi görmeden daire almamasını tavsiye ederim.” açıklamasında bulunan Erdemoğlu: “Hemşerilerimiz daire alırken metrekareye çok dikkat etsinler, brüt ve neti karıştırmasınlar. Brüt ile kandırılmasınlar metrekarenin ne olduğunu bilsinler. Ne yazık ki birçok insanımız bunu bilmiyor. Asansör boşluğundan merdiven boşluğundan yangın merdiveninden kat holünden kolonların krişlerinden perdelerin tuttuğu yeri dahi metrekare diye söylüyorlar ne yazık ki insanlarımızda buna kanıyor. Bu aldatmacadan uzak dursunlar.” diyor.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde