29 Mart 2024

BAŞKAN KİBAR AFET BÖLGESİNDE

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Giresun’un Dereli ilçesinde yaşanan sel felaketinde ilçeye ziyarette bulunarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ile birlikte incelemelerde bulundu.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sel felaketinin yaşandığı Dereli ilçesinde devam eden arama kurtarma çalışmaları ve hafriyat çalışmalarını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu ile birlikte inceledi.
Dereli ilçesine 50 bin maske götüren Başkan Kibar maskeleri personellerle birlikte dağıtarak vatandaşlara destek oldu.
 
“BİZ DE TÜM İMKANLARIMIZLA DERELİ HALKININ YANINDA OLACAĞIZ”
 
Gün boyu yaptıkları inceleme sonrası bir açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Devletimizin ve yerel yönetimlerimizin tüm imkanlarını Dereli ve civar bölgelerde mağdur olan vatandaşlarımız için seferber ettiğini belirterek, “Biz de Fatsa Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla Dereli halkının yanında olacağız. Bu milletin hamuru dayanışma ile karıldı. Birbirimize sıkı sıkı sarılıp yaralarımızı saracağız. Sel felaketinde etkilenen vatandaşlarımıza dağıtılması için bölgeye 50 bin maske teslim ettik. Millet olmanın ilk şartı, gerektiğinde tek vücut olabilmeyi başarmaktır. Bu süreçte de el ele verecek yaralarımızı hızlı bir şekilde saracağız. 
Geçmiş olsun Giresun. Rabbim ülkemizi tüm afetlerden korusun.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde