28 Mart 2024

DÖRTYOL KAVŞAĞI RAHATLAYACAK

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaptığı kavşak düzenlemeleriyle trafiği rahatlatmaya devam ediyor.
 
Kavşakları yeniden ele alarak daha kullanışlı ve trafiğe uygun hale getiren Büyükşehir Belediyesi; Sivas Kavşağı, Belediye Kavşağı, Rus Pazarı Kavşağı ve Mevlana Kavşağı’nda yaptığı düzenlemelerin ardından Dörtyol Kavşağı’nda çalışma başlattı.
 
KAVŞAK DAHA KULLANIŞLI OLUYOR
Altınordu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Dörtyol Kavşağı’nda başlatılan çalışmalar kapsamında kavşaktaki orta göbek tamamen kaldırılacak. Trafik akışını hızlandırmak amacıyla refüjler daraltılıp, kavşağın girişleri genişletilerek sığınma alanları oluşturulacak. Aynı zamanda karayolu ile 1356 No’lu Sokağın kesiştiği noktalara ve Kazım Karabekir Caddesi ile karayolunun kesiştiği noktalara trafik güvenliği için adacıklar yapılacak.
 
“İLİMİZİN TRAFİK YÜKÜ HAFİFLİYOR”
 
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Genel Sekreter Alp, “İlimizdeki trafik yükünü hafifletmek amacıyla kavşak çalışmalarımızın devam edeceğini bildirmiştik. Sivas Kavşağı, Belediye Kavşağı, Rus Pazarı Kavşağı ve Mevlana Kavşağı’nda düzenleme çalışmaları yapmıştık. Düzenlemelerle birlikte yoğunluğun yaşanabileceği günlerde trafik akışının rahat olduğunu gözlemledik. Şimdi ise Dörtyol Kavşağı’ndaki yaşanabilecek trafik yükünü azaltmak amacıyla çalışmalara başladık. Şuan da kavşakta sinyalizasyon çalışmaları yapılıyor. Yapılacak düzenlemeyle bu kavşağımızda da büyük bir rahatlama yaşanacak” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde