28 Mart 2024

“CHP 37. OLAĞAN KURULTAYINI GERÇEKLEŞTİRİYOR”

  • PDF
CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı Hafta sonu yapılacak olan 37. Olağan Kurultayı ile ilgili basın açıklaması şu şekildedir;
“Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Kurultayımızı 25 - 26 Temmuz 2020 tarihlerinde Ankara’da gerçek-leştireceğiz.
Türk siyasi tarihinin en önemli, en görkemli, en heyecanlı kurultaylarından birine daha hep birlikte tanıklık edeceğiz.
Bu Demokrasi şöleninde, her zaman olduğu gibi CHP’nin kurucu ilkelerini asla unutmadan birbirimizi kucaklayacağız, kol kola gireceğiz.
Türkiye’nin, halkımızın menfaatlerini ön planda tutan politikaları üretmekten, yaşama geçirmekten yoksun kalan; Cumhuriyetin kurucu ilkelerini yerle bir eden AKP iktidarının, yöneticilerinin  CHP üzerinden yaptıkları algı operasyonları boşa çıkacak; CHP’nin dağılmasını, parça-lanmasını bekleyenler, krizden nemalananlar hüsrana uğrayacak, avuçlarını yalayacaktır.
Bu manada, bu kurultay partili, partisiz tüm yurttaşlarımızın, iktidar partisinin dahi ilgiyle izleyeceği, takip edeceği bir kurultay olacak.
Çünkü bu kurultay CHP’nin iktidar meşalesini yaktığı, halkımız ile birlikte halkın iktidarına doğru yürüyüşünün startının verildiği kurultay olacak.
Buna yürekten inanıyoruz.
Başaracağız.
Çünkü Siyaset inançla, cesaretle, yürekle, sevgiyle yapılır. O da CHP’de, Atatürk’ün CHP’sinde, Halkın CHP’sinde fazlasıyla var.
Bu nedenle CHP her hangi bir parti değildir.
Nice fırtınalara karşı dimdik ayakta kalan ve halkımızın sarsılmaz desteğiyle de ayakta kalacak olan asırlık bir partidir.
Çünkü bu partinin köklerinde Milli mücadele ruhu var. 
Bağımsızlık ruhu var.
Çanakkale ruhu var.Sivas Kongre’si var.
19 Mayıs var.Cumhuriyet var.
Türkiye var.
Yani Türkiye’nin, halkımızın CHP’ye ihtiyacı var.
Bizler de bu sorumluluğun yükünü omuzlarımızda hissederek, tüm Kurultay Delegesi arkadaşlarımız ile birlikte o büyük buluşmada olacağız.
 
Bu tarihi kurultayın bir parçası olma onuruyla ülkemiz için, halkımız için, partimiz için, Ordumuz, Fatsamız için taşıdığımız sorumluluğu yerine getireceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Kurultayımızın şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde