28 Mart 2024

YALIKÖY KÖSELİ-SIRAKOVANCI-KUTLUCA GURUP YOLU SICAK ASFALTI TAMAMLANDI

  • PDF
Yalıköy mahallesi Köseli-Sırakovancı-Kutluca-Perşembe güzergahında 15 gün önce başlayan 5 bin 750 metrelik grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Fatsa Belediyesi Koordinasyonunda gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasının tamamlanması ile yol hizmete girdi.
Sıcak asfaltı tamamlanan grup yolunda bu hafta içerisinde çizgi ve yönlendirme levhaları yapışacak.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçede gerçekleşen bütün çalışmalarda olduğu gibi Yalıköy mahallesi Köseli-Sırakovancı-Kutluca-Perşembe grup yoluna ve İçme suyu arıtma tesisinin yapılmasına da destek ve katkı sağlayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederek, “Bu yol bölge halkı için çok önemliydi ve uzun süredir vatandaşlarımız burada tozdan çamurdan şikâyetçiydi. 15 gün gibi kısa bir sürede buradaki sıcak asfalt çalışması tamamlandı. Grup yolumuzda çok şükür artık toz, çamur sorunu kalmadı. Yalıköy ve çevre halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Yalıköy Mahallesi Muhtarı Mahmut Memiş de  Yalıköy-Köseli-Sırakovancı-Kutluca-Perşembe grup yollarının sıcak asfalta kavuşmasının kendileri için mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman’a, Fen İşleri Daire Başkanımız Sayın Abdulkadir Hatipoğlu’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde