16 Nisan 2024

ORDU VALİSİ TUNCAY SONEL:“CUMHURBAŞKANIMIZIN BİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞU UFUK VE VERMİŞ OLDUĞU GÜÇ VE DESTEKLE HİZMET EDECEĞİZ”

  • PDF
Ordu Valisi Tuncay Sonel “Önceliğimiz istihdam sağlayıcı alanlara ve turizm yatırımlarına yönelmek olacaktır” dedi.
 
Eser’in vali Sonel’i ziyareti sırasında geçen sohbette; “kısa ve uzun vadedeki hedefleriniz nelerdir?” sorusuna;  “Öncelilikle Valiliğimiz, Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, Milletvekillerimiz ve Ordu ailesi olarak bizim hem istihdam da, hem turizmde, hem de diğer sektörlerde yapılanların üzerine daha çok iş yaparak Ordu’yu daha yükseklere çıkarmak olacaktır. Bunları yaparken en ücra köşedeki mahallelerimiz başta olmak üzere 19 İlçemizin tamamı bizim için çok çok önemli. Devletimizin şefkatini, sıcaklığını, merhametini yetim ve öksüzlerimize, vakıflarımıza, engelli vatandaşlarımıza, şehit ailelerimize, gazilerimize, yaşlılarımıza, esnaflarımıza yılın belirli gün ve haftalarında değil yılın her gününde göstermek istiyoruz. Ordu çok güzel bir şehir, potansiyeli olan bir şehir, Karadeniz’in ve ülkemizin en önemli ve en güzel şehirlerinden bir tanesidir. Şuana kadar daha yapılan hizmetler için önceki valilerimiz olsun yöneticilerimiz olsun emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Ama her zaman söylüyorum Sayın Cumhurbaşkanımızın bize göstermiş olduğu ufuk çerçevesinde vermiş olduğu güç ve destekle devletimizin tüm birimleriyle ve tüm Ordu ailesi olarak hizmet çıtamızı daha da yukarıya çıkarmak olacaktır. Ordu güzel bir şehir. Yapılacak olan çalışmalarla özellikle turizm, istihdam sağlayacak yeni iş sahaları OSB’lerimizle Ordu’nun yatırıma cazip bir hali var. OSB’de bir yatırım yaptığınız zaman 6. Bölgenin imkanlarından faydalanıyorsunuz. Teşvikler söz konusu oluyor” dedi. 
“Fatsa OSB’de kamulaştırma sorunları var, bir çok vatandaş kamulaştırılan yerlerinin bedellerini alamadılar. Bu konularda nasıl bir çalışma yapacaksınız?” sorumuza; “Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) İlimizin vazgeçilmez istihdam alanlarıdır. Bu alanların gelişmesinde Ordu Valiliğimiz tüm imkanlarını ortaya koyacaktır. Zaten OSB’lerin mütevelli heyetinin başında valiler bulunuyor. Dolayısıyla OSB’lere çok önem vereceğiz. Bununla birlikte hedefimiz turizm yatırımlarını çoğaltmak olacaktır. Denizimizle, yaylalarımızla bu alana yatırımcı çekeceğiz. Bunu da tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte planlayacağız. Ordu ilimiz deniz ve yayla turizminde atacağı adımlarla adından söz ettirecek bir konuma yükselecektir.” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde