28 Mart 2024

BAŞKAN TOMAKİN ; “YENİ DÖNEME GÖNÜL SEFERBERLİĞİ İLE BAŞLIYORUZ”

  • PDF

- AYASOFYA YI SEÇİM MALZEMESİ YAPMIYOR İŞTE DÜNYA LİDERİ İŞTE MİLLETİNİN DERDİ İLE DERTLENEN RECEP TAYYİP ERDOĞAN

-6.OLAĞAN İLÇE KONGRELERİMİZİ EYÜL ORTASI- EKİM SONU OLARAK PLANLADIK

Aylık olağan Büyükşehir Parti Grubu toplantısı, İlçe Başkanları Toplantısı ile birlikte , İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında pandemi sonrası ilk defa yüz ,yüze Parti İl Binasında maske, sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek toplandı. Toplantıya , Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, ana Kademe İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları , Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları İL Başkanları katıldı.

 
İl Başkanı Tomakin toplantının açış konuşmasında 11 Haziran tarihinde Genel Merkez Teşkilat Başkanı Sn.Ekrem Kandemir Başkanlığında 81 İl Başkanlarının katılımı ile telekonferans yöntemi ile toplantı yaptıklarını belirten Tomakin, Teşkilat Başkanımız toplantıda Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gönül seferberliği başlattığını hatırlatarak, bizde Ordu İl Teşkilatı olarak pandemi serbestliğinden sonra planlamamızı yaptık . Hamd olsun ,Türkiye başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın , talimatları, sağlık sistemimizin güçlü olması ,yine salgın hastalık döneminde başta ekonomi olmak üzere ,sağlam ve güçlü iradeleri ile salgın hastalığı en az zararla atlatan ülkeler sıralamasında en iyi yerdeyiz. Şimdi yeni döneme Cum-hurbaşkanımızın talimatları ile gönül seferberliği ile başlıyoruz, ilk etapta tüm teşkilatlar olarak sahaya ineceğiz vatandaşlarımıza hükümetimizin yapmış olduğu icraatları anlatacağız, seçimden seçime değil her zaman yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz , vatandaşlarımızın taleplerini ve dertlerini dinleyeceğiz, yine bu çalışmalarımızda Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Türkiye Genelinde 1 Milyon Yeni üye üye seferberliği başlatacağız Ordu genelinde 107 bin üyemiz var 18 bin üye yapacağız daha sonra 22 bin üye yaparak yıl içerisinde 40 bin yeni üyemizle daha güçlü ,daha çok AK PARTİ li kardeşlerimizle yolumuza güçlenerek devam edeceğiz dedi.
YEPYENİ BİR AK PARTİ İLE YOLUMUZA DEVAM EDECEK , İÇİMİZDEN AYRILANLAR VAR YA, ONLAR, DİĞER AYRILANLARIN AKİBETİ GİBİ , KENDİ YAPTIKLARI İLE BAŞ BAŞA KALACAK ,BU MİLLETTEN GEREKEN DERSİ ALACAKLARDIR
Başkan Tomakin, Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan Kandemir ile yaptığımız toplantıda Pandemi dolayısıyla iki defa ertelenen 6. Olağan İlçe Kongrelerinin Ağustos sonu ve Ekim sonuna kadar yapılması talimatlarını verdiğini belirterek Ordu ili olarak biz kongre planlamamızı fındık mevsimi dolayısıyla Eylül Ortası ve Ekim sonu olarak Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına sunduklarını İnşALLAH kongrelerimizi AK PARTİ’nin şanına yakışır bir şekilde yapacağız. Kongreler partilerin düğünüdür, yenilenmesidir, bizde düğün gibi, büyük bir olgunluk ve demokrasi şöleni çerçevesinde kongrelerimizi tamamlayacağız. Her zaman söylediğimiz gibi, yeni Ömer’lerle , yeni musab’larla, yeni Hatice’ler le yepyeni bir AK PARTİ ile yolumuza devam edecek, içimizden ayrılanlar var ya, onlar, diğer ayrılanların akıbeti gibi, kendi yaptıkları ile baş başa kalacak ,bu milletten gereken dersi alacaklardır dedi.
 
AYASOFYA’NIN AÇILMASINA DIŞARIDAN ÇOK , İÇİMİZDEKİ İŞBİRLİKÇİLER, UFKU DAR OLANLAR KARŞI ÇIKIYORLAR, KİMİ ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERİYOR, KİMİ İHTİYAÇ YOK BÖYLE BİR ŞEYE DİYOR , KİMİ AYASOFYA YETMEZ , SULTANAHMET’DE MÜZE OLSUN DİYOR
 
Başkan Tomakin, son zamanlarda gündemde olan Ayasofya Camiinin açılıp açılmaması tartış-malarına da değinerek, Ayasofya’ ile ilgili söylenecek o kadar güzel şeyler var ki, Peygamber Övgüsü almış Sultan Fatih’in Emaneti olması, İslam’ın sembol değerlerinden olmasından öte , eski Türkiye’yi bir göz önüne alalım, böyle siyasi rantı yüksek olan bir meseleyi ya seçim vaadi yaparlar , yada seçim yakını yaparlardı. İşte Lider farkı, İşte Dünya Lideri, İşte milletin derdi ile dertlenen , milletinin derdini kendi derdi bilen Recep Tayyip Erdoğan farkı, seçim yakını açmıyor, seçim vaadi de yapmıyor, böyle bir siyasi rantı dini hassasiyete alet etmiyor ALLAH cc. Razı olsun kendilerinden, ama ne hazindir ki, Ayasofya’nın açılmasına dışarıdan çok, içimizdeki işbirlikçiler, ufku dar olanlar karşı çıkıyorlar, kimi açılıp açılması ile ilgili hiçbir şey ifade etmeyen ama milletle alay edercesine araştırma önergesi veriyor, kimi ihtiyaç yok böyle bir şeye diyor, kimi Ayasofya yetmez, Sultanahmet’de müze olsun diyor , o zihniyeti bu millet iyi tanıyor, bu aziz milletin değerleri ile alay ediyorlar, bu zihniyet milli ve yerli olan hiçbir şeye razı olmadı, onlar bizim olan hiçbir şeyi sevmediler, onlar zulüm 1453 de başladı diyerek zaten kimden yana olduklarını beyan ettiler, işte bunlar güya birilerine şirin görünmek adına çirkinleştikçe çirkin-leşiyorlar ifadesini kullandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde