28 Mart 2024

FATSA DERNEKLER FEDERASYONUNDAN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA KAHVALTI PROGRAMI DÜZENLENDİ

  • PDF
Fatsa Dernekler Federasyonu (FADEF) Yönetim Kurulu Tarafından sağlık emeköilerine kahvaltı verildi.
Bolaman Yıldız pidede yapılan etkinliğe FADEF Genel başkanı Yakup Yeşiltaş, Federasyon Yeönetim kurulu üyeleri ve sağlık emekçileri katıldı.
Yapılan program ile ilgili açıklama şu şekilde:
“14 .06 .2020 pazar günü tertip edilen kahvaltı programında  aylardır ön cephelerde fedakarca  ailesiyle birlikte mücadele eden değerli sağlık mensuplarımıza ve covid 19 hastalığını geçirerek tedavi sürecini tamamlamış kardeşlerimize  bir nebze olsun moral verebilmek amaçlandı .Yaşanılan bu zor süreçte hem sağlık çalışanlarımızın hem de hastalığı yaşayan kardeşlerimizin duygu ve düşünceleri karşılıklı paylaşıldı ..Zaman zaman oldukça duygusal anların yaşandığı kahvaltı programında ,bundan sonraki süreçte de dikkat edilmesi gereken ayrıntılar anlatıldı ...
İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Dr Işıl Oralan ın ve sağlık camiamızın değerli doktorlarının da katıldığı programda ,FADEF Başkanı Yakup Yeşiltaş ve Başkan Vekili Fatma Madran ,bu farkındalığın Fatsamız için bir başlangıç olması temennilerini dile getirdiler.
Sohbet paylaşımına katılan hastalığı geçirmiş doktorlarımız  da söz alarak geçirdikleri  zor zamanları anlatarak  ,bu hastalığın ne kadar tehlikeli olduğunu ifade etmeye çalıştılar.
Sosyal mesafe ,hijyen ve maske kurallarına son derece riayet edilerek geçirilen kahvaltı programı takdir ve beğeni ile karşılandı.
Değerli sağlık mensuplarımıza hazırlatılan kırmızı güller ,günün güzel hatırası olarak  ifade edildi.
Dr. Işıl Hanım’ın teşek-kürlerini ifade ettiği kahvaltı programı ,yeniden böyle güzel programlarda bulunabilmek dilekleri ile sonlandırıldı.”

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde