16 Nisan 2024

BAŞKAN KİBAR TÜRKİYE İKİNCİSİ SÜHEYLA ELMA’YI TEBRİK ETTİ

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Minnettarız” isimli mektup yarışmasında Türkiye 2.si olan Fatsa İlçe Gençlik Merkezi üyesi Süheyla Elma’yı tebrik etti.   
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar “Minnettarız” isimli mektup yarışmasında Türkiye 2.si Gençlik Merkezi üyesi Süheyla Elma, annesi Ayşe Elma, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin ve Gençlik Lideri İkbal Celal Selek’i makamında kabul etti.
  “SÜHEYLA KARDEŞİMİZİN BAŞARISI BİZLERİ GURURLANDIRDI”
 
Ziyarette Süheyla Elma’yı başarısından dolayı tebrik eden Başkan Kibar, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen tüm dünyayı etkileyen “Yeni Tip Korona Virüs”le mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanları için düzenlediği Gençlerden Mektup: Minnettarız” isimli mektup yarışmasında 7 bin 562 kişi arasından ikinci olan Süheyla kardeşimizi tebrik ederim ve kendisinin kaleme aldığı '' Zemheri Ortancası'' isimli kitap hediyesi için de teşekkür ederim.” dedi.
“ÇOK MUTLU OLDUM”
 
Başarılı öğrenci Süheyla Elma ise Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın düzenlediği Gençlerden Mektup: Minnettarız yarışmasında Türkiye ikincisi olduğu için çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Böyle bir derece kazandığım için çok mutluyum. Öncelikle Gençlik ve Spor Bakanımıza ve tüm Sağlık çalışanlarımıza ve beni onurlandıran Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde