28 Mart 2024

FATSA’NIN BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

  • PDF
Göreve geldikten sonra Fatsa’nın tüm sorunları için canla başla gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Dolunay mahallesi dolmuş yolu güzergahının ilçeye yakışır bir şekilde yapılacağının sözünü vermişti. Başkan Kibar beklenen o açıklamayı yaptı ve ilçenin en cazibeli mahallesi olan Dolunay mahallesinin dolmuş yolu güzergahında sıcak asfalt çalışmasına başladıklarını söyledi.
  Fatsa’da Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin çok uyumlu çalışması hizmetlerin peş peşe gelmesine sebep oluyor ve kangren olmuş sorunlar bir bir çözülüyor. Dolunay mahallesi Deva sokakta 1 kilometrelik sıcak asfalt çalışması başlatılırken mahalle sakinleri dolmuş yolunun uzun yıllar bozuk olmasından büyük sıkıntı yaşadıklarını Başkan Kibar’ın bu anlamda büyük katkısı olduğunu dile getirdiler.
İNCELEMELERDE BULUNDULAR
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman ve Fen İşleri Daire Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ile Dolunay mahallesi Neva Sokak’ta başlayan sıcak asfalt ve Seyitoğlu Sokak’a bağlantı bölümünde yapılan yol genişletme ve kazı çalışmalarını yerinde incelediler.
 Dolunay mahallesi Muhtarı Tuncay Demirel ve Kurtuluş Sanayi Dolmuş Hattı Kooperatifi Başkanı Necati Efe'de kendilerine eşlik ettiler.
  Deva sokaktaki çalışmalar tamamlandıktan sonra Kolej Sokak’ta da sıcak asfalt çalışmasının başlayacağı ifade edildi.
 
“DOLUNAY EN CAZİBELİ MAHALLEMİZ”
Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar inceleme sonrası yaptığı açıklamada, Dolunay mahallesi Deva sokak Sanayi dolmuş yolu güzergahında 1 kilometrelik sıcak asfalt yapımının başladığını belirterek, “Büyükşehir Belediyemizin hizmet sınırları içerisinde olan bu caddemiz de koordinasyonlu bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu güzergahta altyapı hatlarının yenilenmesinden sonra asfalt yapımına başlandı ve önümüzdeki Pazar günü itibariyle buradaki çalışmalarının tamamlanmasını hedefliyoruz. Sıcak asfalt çalışmasından sonra yayalaştırma ve boy ızgaralarının atılmasının yapılacağı bir dönem olacak. Dolunay mahallemiz bizim cazibeli yaşam merkezlerimizden bir tanesi ama altyapı anlamında birçok eksiği vardı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'in talimatlarıyla hizmete geçecek olan bu yolun ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum. Başta Genel Sekreterimiz ve genel sekreter yardımcılarımız olmak üzere emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.
“BÜYÜKŞEHİR VE İLÇE BELEDİYESİ OLARAK KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ”
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman ise yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler'in talimatlarıyla burada hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarına başladık. Burada 1 kilometre sıcak asfalt yapacağız. Dolunay mahallesi gerçekten de sadece Fatsa'nın değil Ordu ilinin örnek mahallelerinden bir tanesi. Ben de burada yerinde gördüm ki evler nizami bir şekilde düzenlenmiş, sosyal donatı alanları yeşil alanlarla donatılmış. Bütün mahallelerimizi bu şekilde yapmak istiyoruz. Bizde bu mahallemize yakışır bir şekilde asfalt çalışmasını tekrar yapıyoruz. Bu mahallede yaklaşık 3 bin seçmen yaşıyor, bu da demektir ki bu sayı toplam 10-15 bin kişiye hitap eder. Biz Dolunay mahallemizde Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanımızla birlikte hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hem Büyükşehir ve hem de ilçe belediyesi olarak koordinasyon halinde gece gündüz demeden 7 gün 24 saat anlayışı ile yağmur çamur demeden çalışmalarımızı devam ediyoruz.” diye konuştu.
 
“EMEĞİ GEÇEN HERKESE MAHALLEM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”
Dolunay Mahalle Muhtarı Tuncay Demirel’ de emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Burası yapılması gereken bir yerdi. Burada önce altyapı çalışmaları yapıldı şimdi de sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Mahallem adına herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
“YILLARDIR ÇEKTİĞİMİZ ÇİLE SONA ERİYOR”
Kurtuluş Sanayi Dolmuş Hattı Kooperatifi Başkanı Necati Efe'de yaptığı açıklamada, “Bu yol güzergahında en çok mağdur olan esnaflardan biriyiz. Tabi ki beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır mantıyla emeği geçenlerden Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız, Genel Sekreterimiz, Genel Sekreter Yardımcılarımız, daire başkanlarımız ve katkısı çok büyük olan Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a şahsım ve taşıdığımız vatandaşlarımız adına çok teşekkür ederiz. Yıllardan beri çekilen bu sıkıntıyı atlatacağız. Yol çalışması bittikten sonra dolmuş duraklarımızın da ivedi bir şekilde yapılacağının müjdesini aldık, bu konuda kendilerine çok teşekkür ederiz. İnşallah bu yollarda daha sağlıklı bir hizmet verilir.” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde