28 Mart 2024

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar çalışan, üreten, istihdama katkı sağlayan ve ekonomiye değer katan yatırımcıların her zaman yanında olduklarını söyledi. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ve İlçe Başkanı İsa Yüksel ile birlikte Fatsa’da istihdamın lokomotifi olan Organize Sanayi Bölgesinde çok yakında faaliyetine başlayacak olan ve 600 kişi istihdam edecek olan Tera Tekstil, mevcut yatırımını büyüten Hilal Çanta, yeni kurulan Nisa Kalıp, Clarıant Madencilik ve Koçan Orman Ürünleri firmalarını ziyaret ederek yatırımcılarla hasbihal ettiler.
 Ziyaretler sırasında ilk açıklamayı yapan Tera Tekstil Genel Müdürü Levent Erçıktı 1 Haziran tarihinde işçi başvurularına başlayacaklarını ve Ağustos ayında faaliyete geçeceklerini söyledi.
 
 “YENİ YATIRIMLAR FATSA’YA İSTİHDAM ANLAMINDA CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK” 
 
Çalışan, üreten, istihdama katkı sağlayan yatırımcıların her zaman yanında olduklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ da, “Tera Tekstik teknolojiye çok uygun çok modern bir bina olmuş. Organize Sanayi Bölgesi’nde marka olacak bir tesis gerçekleşmiş. İnşallah önümüzdeki bir kaç ay içerisinde faaliyete geçece fabrikada 600 kişinin çalışacağını öğrendik ve çok mutlu olduk. Fatsa’ya istihdama ciddi katkı sağlayacak olan bu yatırımlarından dolayı öncelikle yatırımcılarımıza çok teşekkür ederiz. Sayın Valimizin başlatmış olduğu kamulaştırma sistemi ile birlikte bu 10 bin metrekarelik alanda ciddi bir kamulaştırılması sağlandı. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
 
“600 KİŞİ İSTİHDAM DEMEK 3 BİN KİŞİ DEMEK”
Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’da kamulaştırma yolu ile bu fabrikayı hizmete sunan yatırımcılara teşekkür ederek, “Gerçekten Fatsa Organize Sanayi Bölgesine çok muhteşem bir eser yapılıyor. Burada 15-20 milyonluk bir yatırımdan bahsediyoruz. Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nde arsasını alarak binayı kısa sürede buraya oluşturarak katkı veren kardeşlerimize devletimizin ve belediyemizin ciddi bir katkısı ve ev sahipliği var. Bu vesile ile yatırımcılarımızın ka-mulaştırma yoluyla böyle bir fabrika kurma konusunda da seferber oluyoruz. Gerçekten çok güzel düşünülmüş her şeyi ile muhteşem bir yatırım. 
 
600 kişi istihdam demek 3 bin kişi demek. Fatsa’mız inşallah istihdamın merkezi olacak. Burada insanlar keyifli çalışacak. Bu süreçte emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu konuda duyarlıyız, elimizden gelen katkıyı vermeye 
 
hazırız ve yatırımcılarımız için seferberlik noktasındayız. Tekrar yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum bu güzel çalışmalarımızın da hemşerilerimizi mutlu edeceğini düşünüyorum.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde