28 Mart 2024

DEMİRCİ, TAŞLICA, KILAVUZÖMER GRUP YOLUNDA 5.5 KM LİK SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

  • PDF
Taşlıca, Demirci, Kılavuzömer, Söke, Budak, Çamaş mahallelerini birbirine bağlayan 5.5 km uzunluğundaki grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları başladı.
 Sıcak asfalt çalışması başlayan grup yolunda Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Adem Atik, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı  Bülent Şişman, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Abdulkadir Hatipoğlu ve İlçe Başkanı İsa Yüksel incelemelerde bulundular.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bu iş yürek işi, bu iş sevgi işi, bu iş gönül işi. Biz bu şehre ve insanımıza olan aşkımızla dün olduğu gibi bugün de canla başla çalışmaya devam ediyoruz. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler'e teşekkür ederiz.” dedi.
“VATANDAŞIMIZIN BURADAKİ MEMNUNİYETİNİ GÖRMEK BİZLERİ DE MUTLU ETTİ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar burada yaptığı açıklamada bu yolun Fatsa ilçesi ile Taşlıca, Demirci ve Kılavuzömer mahallerinin yanı sıra Çamaş’ın bazı mahallerine ulaşım sağlandığını belirterek, “Burası bir grup yolu. Burada 5.5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde çalışıyor. Vatandaşımızın buradaki memnuniyetini görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu etti. Uzun yıllardır sorun olarak dile getirilen bu grup yolunda tozdan çok büyük şikayetler vardı. OSKİ’nin gerekli alt yapı çalışmalarını tamam-lamasından sonra yaz ayına gelmeden buranın startını verdik. Ben bu yolun başlamasında ta-limatlarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ediyorum.” dedi.
“YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN FATSA BELEDİYESİ İLE ORTAK ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman’da havaların iyi gitmesi halinde bir hafta içerisinde hızlı bir şekilde Taşlıca Demirci yolunu bitireceklerini ifade ederek, “Yağmur çamur demeden Fatsa Belediyesi ile birlikte ortak çalışmaya devam ediyor.” diye konuştu.
“ÇOK ÖNEMLİ BİR HİZMET”
 
Demirci Mahallesi Muhtarı Taylan Şendur ve Taşlıca Mahallesi Muhtarı Mehmet Şükrü Gülmez’de yapılan çalışmalardan dolayı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür ederek, “Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar, bu hizmetin hızlan-dırılmasında bizleri yalnız bırakmadı, bize sahip çıktı, sesimiziz oldu, sözümüz oldu. Bu gecikmiş olan hizmetin gelmesinde büyük katkısı oldu. Bizim yolumuz Fatsa’nın çevre ilçelerle alternatif yol olma özelliğine sahip olan bir yol. Daha önceden programa alınmasına rağmen yapılamamıştı, gecikmiş de olsa çok önemli bir hizmet.” dediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde