29 Mart 2024

AYBASTI BELEDİYE BAŞKANI BEYTULLAH GEÇTAN : “ÖNCELİĞİMİZ SAĞLIK “

  • PDF

Aybastı belediye başkanı Beytullah Geçtan matbaamız ve gazete baskı tesislerini ziyaret ederek  gündeme dair çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geçtan yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Şuanda da bildiğiniz gibi gündem korona virüsü, korona virüsü ile ilgili biz ilçe dışından gelen insanlarımız çok olduğu için gelen vatandaşlarımızı 14 gün mutlaka evlerinde kalmaları konusunda kolluk kuvvetlerimiz ile beraber kaymakam beyimizin talimatı ile iletiyoruz. Bunun yanı sıra  Cenazelerimiz ile beraber insanlarımız geldiğinde girişlerde kontrollerimiz var. 65 yaş üstü insanlar özellikle vefa koordinasyon merkezi tarafından valilik ve kaymakamlık doğrultusunda yardımcı oluyoruz. Sokakların toplu alanların yıkanması ile alakalı ise elimizden gelen gayreti gösterdik çok şükür ilçemizde şuana kadar pozitif vaka yok inşallah böyle kalırız. Allah bu husumeti insanlığın, milletimizin önünden kaldırsın.

Korona virüs haricindeki çalışmalarımızı rutin birçok işimizi yavaşlattık sanayi sitesi ihalemiz bitmişti yaklaşık 20 milyonluk bir yatırım müteahhit şuanda başladı bizde beton atması için hazırlıkları yapıyoruz onunla ilgili çalışmalarımız var.

30 milyonluk TOKİ yatırımı ile alakalı açıklamasında 28 Mayısta ihale yapılacaktır.

 En son imam hatip lisesi ihalemiz de milli eğitim bakanlığımızın girişimleri ile ihale yapıldı. Bunun  neticesinde bizden  önce arsası alınmıştı. Hamdolsun 63 milyonluk merkezden gelen bir yatırım ile hizmetlerimize devam ediyoruz.

 Belediye olarak da bütçemiz ile beraber birçok alanda hizmet etmeye çalışıyoruz ama şuandaki önceliğimiz sağlık “dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde