29 Mart 2024

FATSA GÜNEŞ 50 YAŞINDA

  • PDF
Fatsa İlçesi'nde 1971 yılında yayın hayatını başlayan 'Güneş Gazetesi' 49 yılını geride bıraktı ve 50 nci yılına girdi.
Dolunay restoranda düzenlenen  yemekli plaket törenine Fatsa Belediye  Baskanı İbrahim Etem Kibar, Fatsabelediye spor baskanı Adem Bekar, kôse yazarları  ve diger davetliler katıldi. 
Fatsa Belediye baskanı Ibrahım Etem Kibar  hiç bir zaman cizgisinden sapmayan ve devrin adamı değil Fatsa'nın adamı olan başta Ferudun Cumhur Altuntaş abim olmak üzere tüm çalışanları ile birlikte Fatsa Güneş Gazetesin'nin 50 nci yılinı kutlarım"   Gazete sahibi Ferudun Cumhur Altuntaş'da, "50'nci yaşına girmenin mutluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Gazetemizin bu zamanlara kadar gelip yaşamasında muhabir, köşe yazarları ve okurlarımızın büyük emeği var. Büyük bir aileyiz ve bu güzel günleri Allah’ım daima bizlere yaşatsın. Yayın hayatına başladığı 1971 yılında elle dizilip, motorlu baskı makinesi ile basılan Gazeteniz Güneş, bugün bilgisayar sistemi ile dizilip ofset baskı teknolojisi ile basılarak okurlarıyla buluşuyor. İlkeli, seviyeli, yayın anlayışıyla geride bıraktığı 49 yılda bir çok hizmetin ilçeye kazandırılmasında büyük rol oynayan gazeteniz Güneş, bundan sonra da yine sizlerin desteği ile aynı çizgisiyle yayın hayatını sürdürmeye azimli ve kararlıdır." dedi.
 
Gec saatlere kadar süren gece pastanın kesilmesi, plaket töreni, hatıra fotograflar cekilmesi ve müzik eşliğinde  gazete calisanları tarafindan yapilan eğlence ile sona erdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde