29 Mart 2024

Milletvekilimiz Metin Gündoğdu'dan Fatsa OSB'ye Müjde

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri geçtiğimiz hafta Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu Milletvekili Sayın Metin Gündoğdu'yu Odamızda ağırlamıştı. Gerçekleşen toplantıda Üyelerimizin sorun ve talepleri Sayın Milletvekilimize Odamız yöneticileri tarafından aktarılırken aynı zamanda uzun zamandan beri gerçekleşmeyen Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki ödenek problemi de masaya yatırılmıştı. Yönetim Kurulu Başkanımız toplantıda bu hususta yaşanan mağduriyetler konusunda Ordu Milletvekiline detaylı bir bilgilendirme sağlamış, kısa vadede acil ihtiyaç olarak 5 Milyon TL bir ödeme yapılması gerektiğini vurgulamıştı.
 
13 şubat 2020 günü Ordu Milletvekili yaptığı açıklamada Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank'la yaptığı görüşme sonucu Fatsa organize Sanayi Bölgesi için 4.5 Milyon TL'lik bir aktarım yapılacağının müjdesini verdi.
 
Haberin ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Tayfun Karataş yaptığı açıklamada; "Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Odamızda Adalet ve Kalkınma Partisi Ordu Milletvekilimiz Sayın Metin Gündoğdu’yu ağırlamıştık. Yaptığımız görüşmede kendisine ilettiğimiz sorunlardan biri doğal olarak uzun zamandır çözülemeyen Fatsa Organize Sanayi Bölgesi için beklediğimiz ödenek konusuydu. Görüşmemiz sırasında kendisine kısa vadede 5 milyon TL’lik acil bir ihtiyaç olduğunu özellikle vurgulamıştık. Bugün Sayın Vekilimiz müjdeyi verdi ve ilgili Bakanlık’tan 4.5 milyon TL’lik ödenek sözü aldığını belirtti. Kendisine Fatsa OSB yatırımcıları ve Bölge halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Defalarca vurguladığım gibi Fatsa OSB yaşadığımız Bölgenin göz bebeği, istihdam ve ekonomiye katkı anlamında adeta can damarı. Kıymetli Vekilimiz başta olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ve emek veren herkesten Allah razı olsun" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde