28 Mart 2024

BAŞKAN KİBAR YOL AÇMA VE TUZLAMA EKİBİ İLE SAHADA

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar kar yağışı sebebi ile vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için iki gündür gece gündüz çalışan, karla mücadele ekiplerine ziyarette bulunarak çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Kibar bu ziyaretler sırasında hemşerilerimiz ile sohbet etme fırsatı buldu, karın sevincini doyasıya yaşayan çocukların neşesine ortak oldu. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar çocuklardan aldığı bir naylonla kayak yaptı.
 
 Başkan Kibar uzun saatler yol açma ve tuzlama yapan ekiplere “enerjiniz tazelensin, biraz dinlenin, sabaha daha çok var, üşümeyin” diyerek esprilerle helva ikramında bulundu.
Fatsa için özverili çalışmaları ile vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için canla başla çalışan, görevi ulvi sorumluluk olarak algılayan ve aksatmadan yerine getiren çalışma arkadaşlarıma, teşekkür ediyorum.
 
“VATANDAŞLARIMIZ MAĞDURİYET YAŞAMASIN DİYE EKİPLERİMİZ SABAHLARA KADAR ÇALIŞIYOR”
 
 Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar işçileri ziyaretinin sonunda yaptığı açıklamada, “Dün sabah saat 06:00 sıralarında başlayan kar yağışı yoğun bir şekilde devam ediyor. 48 saat boyunca tüm ekiplerimiz sahada aralıksız mücadele veriyor. Bu mücadele esnasında kapalı yolumuz kalmasın, mağduriyetler yaşan-maması için biz de ekiplerimize destek oluyoruz, bu iş; ekip işi, gönül işi.Yoğun kar yağışıyla birlikte teyakkuza geçerek 48 saattir gece gündüz çalışan karla mücadele ekiplerimiz sahada ve mesailerine devam ediyorlar. Vatandaşlarımız, çocuk-larımız karın keyfini çıkarırken,  ekiplerimize de vatandaşlarımızın huzuru ve güveni için fedakârca çalışarak, huzuru ve güveni sağlıyorlar. Önceliğimiz hastalara ve cenaze olan yerlerin ulaşımlarını açmak daha sonrasında tüm ana arterler olmak ara sokaklarda tuzlama ve yol açma çalışmalarımız devam edecek.” dedi.
 
Başkan Kibar yaptığı kayak ile ilgili de, “Gayet eğlenceliydi, ufak tefek eğlence kazaları yaşanıyor ama çocuklarımız bu karın keyfini çıkartıyorlar.” şeklinde konuştu.
  Başkan Kibar’a Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay ve Belediye Meclis Üyesi Okyay Sarıhan, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Taha Seri  ve Fen İşleri Müdürlüğü teknik ekipleri de eşlik ettiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde