18 Nisan 2024

AK PARTİ ÇEVRELERİNDEN TEPKİ GELDİ

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölgesine ödenek tahsis edilmemesine tepki gösterdi.
Açıklamasında iktidar milletvekillerine gönderme yapan Karataş, MHP milletvekili Cemal Enginyurt’u övdü.
 "Ne desem bilemiyorum artık...!!! diyen Karataş; açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Gerek Ordu OSB’mize gerekse de Ünye OSB’mize kamulaştırma bedeli için kaynak aktarımı ilgili bakanlık tarafından aktarıldı... Bu aktarım için emek veren başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Bakanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz...
Fakat son ikidir yapılan aktarımlarda ne yazık ki Fatsa OSB’mize her hangi bir bütçe verilmemiştir... Bunu anlamakta güçlük çekiyoruz... Sağ olsun bu hususta sayın Cemal Enginyurt vekilimiz dışında kimse Fatsa’yı ağzına bile almamaktadır... Fatsa bu kadar sahipsiz bırakılmamalıdır, öyle ki bu konular ile ilgili Bölgemizden sorumlu Siyasi kişileri artık göreve davet ediyoruz... Fatsa için, ne yeni bir fakülte ne de OSB için çalışma yapmaya çalışan birileri var... Biz elimizden geldiğince sahip çıkmaya çalışıyoruz ama artık bazılarının da Fatsa ya sahip çıkması gerekli değil Şarttır... Saygılarımla" 
Bu açıklamasından sonra AK Parti çevrelerinden tepki gören Karataş’a kimi çevrelerden de destek geldi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde