19 Nisan 2024

BAŞKAN GÜLER MESAİSİNE ZİYARETLERLE BAŞLADI

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, mesaisine kurum-kuruluş ve vatandaşları ziyaret ederek başladı.
 
Yoğun tempoyla birlikte şehrin gelişimine katkı sağlayacak buluşmalar gerçekleştiren Başkan Güler güne Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Ordu Devlet Hastanesi ve esnaf ziyareti ile başladı. Yetkililerle görüş alışverişinde bulunup vatandaşların da taleplerinin dinlendiği görüşmelerde daha yaşanılabilir bir Ordu inşa etmek adına yapılacak çalışmalar konuşuldu.
 
“ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ VE DAHA FAZLASINI YAPMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Aralıksız çalışma tempomuzla birlikte kurumlarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda gün içerisinde Toprak Mahsulleri Ofisini, Ordu Devlet Hastanesini ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Toprak Mahsulleri Ofisinde nitelikli tarım alanında yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları değerlendirdik. Hastanemizde başhekim ve doktorlarımızla bir araya gelerek sağlık alanında yapabileceğimiz çalışmaları ele aldık. Vatandaşlarımızın isteklerini dinleyip çözüm üretmek için görüş alışverişinde bulunduk. Tek amacımız Ordu’nun ve Ordulu hemşehrilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek. Bu anlamda Büyükşehir Belediyesi olarak üstümüze düşeni ve daha fazlasını yapmak için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde