29 Mart 2024

CHP’de Murat İnanlı yeniden başkan seçildi

  • PDF
Geçen hafta Cumartesi günü Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleştirilen CHP İlçe Olağan Kongresinde iki aday yarıştı. 
235 delegenin oy kullanmasının ardından yapılan seçim sonucunda 158 oy alan mevcut Başkan Murat İnanlı güven tazeledi. 
Doğan Çelebi ise 77 oy aldı, 1 oyda geçersiz sayıldı. 
Yeniden seçilmesi sonrası bir açıklama yapan Murat İnanlı , "Bu parti içerisinde yaptığımız bir hizmet yarışıydı. Doğan Abimize çok teşekkür ediyorum. Kongremize renk kattı. Bundan sonraki dönemde birlik ve berberlik içerisinde yaşa-yacağız. Biz bir aileyiz. Asıl hedefimiz bu aileyi büyütmek. Partililerimiz bunu iyi bilsin, bu anlamda gereken her şeyi yapacağız. Bu seçim sadece parti içi bir seçimdi. Koltukların kimde olduğu önemli değil, önemli olan o koltuğun sahibinin kimler olduğu. O koltuğun sahibi Cumhuriyet Halk Partililerdir. Ben bu gözle bakıyorum" ifadelerini kullandı. 
Kongreye CHP Konya Milletvekili Abdullatif Şener katılarak bir konuşma yaptı.
Şener konuşmasında CHP’nin mutlaka iktidar olması gerektiğini vurguladı. “Biz yüzde 25’e takılıp kalmamalıyız. Hedefimiz seçmenin yüzde 100’ünün oyuna talip olmaktır. Bu hedefi koyamadığımız taktirde kamu kaynakları şimdi olduğu gibi birilerinin cebini doldurmaya devam edecektir. Milletimize güven vermeliyiz, kalkınmayı, üretimi, eşit dağılımı ve demokrasi planla-malarımızı anlatmalıyız” dedi.
Başkan Murat İnanlı’nın 16 kişilik yönetim kurulunda da şu isimler bulunuyor: Nihat Altaç, Eda Bektaş, Ömer Coşkun, Nihat Çullu, Alptekin Demirbaş, Arzu Gürol, İsmail İnanır, Feride Karabıçak, Fahriye Karadeniz, Ayça Odabaş, Ali Pekbüyük, Esin Şensoy, Adnan Tellice, Adnan Topal, Ersin Yakan ve Süleyman Yıldız seçildi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde