29 Mart 2024

ÇAYBAŞI’NDA 4 MAHALLE SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçelerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Çaybaşı ilçemizdeki 4 mahallemizi sıcak asfalta kavuşturuyoruz” dedi.
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçelerde sıcak asfalt çalışmalarına hız verdi. Çaybaşı ilçesinde 4 mahallede asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler, İlküvez-Akpınar-Kapılı ve Göksu Mahallelerinde toplam uzunluğu 15 km olan yolun 5,2 km’lik kısmını sıcak asfalt ile buluşturdu.
 
BAŞKAN GÜLER: “4 MAHALLE YOLU ASFALTLA BULUŞACAK”
 
Çaybaşı ilçesinin mahalle yollarını standartı yüksek bir yapıya kavuşturacaklarını dile getiren Başkan Güler, “4 mahallemizi program dâhilinde sıcak asfalta kavuşturacağız. Bu kapsamda ekiplerimiz tarafından İlküvez-Akpınar-Kapılı ve Göksu Mahallelerinde toplam uzunluğu 15 km’lik yolun 5,2 km’lik kısmını sıcak asfalt ile buluşturdu. Bu yol tamamlanana kadar ekiplerimiz çalışmalarına devam edecek. Amacımız ilimizin yollarını standardı yüksek bir yapıya kavuşturarak vatandaşlarımızın yıllardır süren hasretini bitirmek. Yapılan ve bundan sonra yapılacak olan sıcak asfalt çalışmalarının ilimize ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
19 İLÇEDE ÇALIŞMA VAR
 
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin 19 ilçede bakım, onarım, yeni yol açma çalışmalarının yanı sıra sıcak asfalt çalışmalarına da büyük ağırlık verdiğini dile getiren Başkan Güler, “Ordu’nun zorlu coğrafyasında standardı yüksek yollarla ulaşımı sağlamak için ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Altyapısı tamamlanan yollarda hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarına başlıyoruz. İlçelerimizde vatandaşlarımıza daha konforlu bir ulaşım sunmak için çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek. Yapılan çalışmaları Genel Sekreterimiz Coşkun Alp başta olmak üzere genel sekreter yardımcılarımız, ilgili daire başkanlarımız ve ekiplerimiz yakından takip ediyor” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde