28 Mart 2024

DOĞAN ÇELEBİ’DEN “BİRLİK VE YÜKSELİŞ” ÇAĞRISI

  • PDF
   14 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan CHP Fatsa İlçe Kongresi öncesi Doğan Çelebi “BİRLİK VE YÜKSELİŞ” çağrısı yaptı.
   Gazetemizi ziyaret eden Çelebi; “Bütün çabamız partimizin güçlerini birleştirerek, BİRLİĞİ VE YÜKSELİŞİ sağlamaktır” dedi.
   Doğan Çelebi yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Sevgili Cumhuriyet Halk partisinin değerli üyeleri saygı değer Fatsalılar. Yaklaşan ilçe kongremiz için tüm Fatsalıların gözünün partimizin üzerinde olduğunu biliyorum.
   Fatsa’mızın üzerine çöken karabulutların nasıl dağıtılacağı, sorunlara çözüm yolları arayacak ve başarıya ulaştıracak siyasilerin ve iktidara talip bir ana muhalefet partisi kongresinin çok önemli olduğu ortaya çıkıyor.
   Genel merkezin tavsiyesiyle partimizde gruplaşmaya, bölünmeye ortam yaratmadan tabanında isteği doğrultusunda birlik ve beraberliği sağlamak hepimizin görevidir. 
   Bu anlayıştan hareketle çalışmalarımız artan bir tempoyla devam etmektedir. Bütün çabamız partimizin güçlerini birleştirerek, BİRLİĞİ VE YÜKSELİŞİ sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Partimizi bu kongre sırasında adaylar ve gruplar yarışıyor görüntüsünden uzak tutmak ve kamaoyu önünde işte Cumhuriyet Halk Partisi tam da böyle olmalı anlayışını hakim kılmak istiyoruz.
   Bu kongrelerden sonra el ele birlikte tüm halkımızla aydınlık ve çağdaşlığa giden yolda özgür, kadınlara şiddete birlikte hayır diyeceğimiz, başta Fatsa olmak üzere ülkemizde çevre ve doğa katliamına birlikte dur diyeceğimiz, refahtan eşit pay alma mücadelesini yaparak iktidar yürüyüşüne katılmak umut ve dileği ile kongremizin başarılı geçmesini diliyor, sağ duyulu Delegemize partililerimize ve tüm Fatsa halkına saygılar sunuyorum.
 BİRLİK VE YÜKSELİŞ ADINA DOĞAN ÇELEBİ”
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde