29 Mart 2024

ORDU’DA SPORUN KARA GÜNÜ

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Yozgat’ta Ordu Gençlerbirliği Kız Hentbol takımı sporcularını taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kaza sonrası Genel Sekreter Yardımcısı Erdal Gülderen ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Eser Keleş’i Yozgat’a gönderdi.
 
Kazanın ilk dakikalarından itibaren yaralıların sağlık durumlarıyla ilgilenen ve her saat başı bilgi alan Başkan Güler, yaralı öğrencilerin taburcu edilmesi ve vefat eden öğrencilerin cenazelerinin Ordu’ya getirilmesi için tüm imkanları seferber etti. Genel sekreter Yardımcısı Erdal Gülderen ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Eser Keleş, halen yaralı öğrencilerin durumlarıyla ilgilenmek üzere Yozgat’ta bulunuyor.
 
Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Mehmet Hilmi Güler, Yozgat’taki elim kazada hayatını kaybeden öğrencilerin cenaze törenine katılarak ailelerin acılarına ortak oldu. Kazada vefat eden hentbolcular Göksu Akyel ve Sinem Aksu için evlerinin önünde helallik alındıktan sonra öğrenim gördükleri Ordu Lisesi ve 60. Yıl Ortaokulu’nda cenaze töreni düzenlendi.
 
“AİLELERİMİZİN ACISINI PAYLAŞIYORUZ”
 
Acılı ailelerin acısını paylaşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, kaza anının yaşandığı ilk dakikadan itibaren Ordu Büyükşehir Belediyesinin sporcuların yanında olduğunu söyledi. Başkan Güler, “Ailelerin acılarını yakından paylaşıyoruz. Yavrularımızın vefatı bizi derin yasa boğdu. Büyükşehir Belediyesi olarak acılı ailelerimizin yanındayız. Genel Sekreter Yardımcımız Ali Erdal Gülderen ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürümüz Eser Keleş de Yozgat’a giderek kazada yaralanan sporcularımızın durumlarını yakından takip ediyor. Ordu’ya dönene kadar talimatlarımız doğrultusunda orada kalarak ailelere ve sporcu yavrularımıza desteklerini esirgemeyecekler. Hayatlarını kaybeden genç sporcularımıza Allah’tan rahmet, acılı ailelere başsağlığı diliyorum” dedi
 
“YARALI SPORCULARIN SON DURUMLARI”
 
Öte yandan dün yaşanan kaza sonrası yaralı sporcuların ve teknik heyetin son durumlarının iyi olduğu ve kısa süre içinde taburcu olacakları ifadede edildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde