29 Mart 2024

TCG YAVUZ GEMİSİ HEYETİNDEN BÜYÜKŞEHİRE ZİYARET

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Karadeniz Uyum Harekâtı (KUH) kapsamında ilimizi ziyaret eden TCG Yavuz Gemisi Komutanı Deniz Kurmay Yarbay Halil İlker Avcı, Trabzon Deniz Komutanı Deniz Albay Mustafa Doğan ve gemi personelinden oluşan heyeti ağırladı.

BAŞKAN VEKİLİ ATİK, “GÜÇLÜ ORDU, GÜÇLÜ TÜRKİYE”

Güçlü Türkiye’nin güçlü ordu ile mümkün olduğuna dikkat çeken Başkan Vekili Atik, “Son zamanlarda savunma sanayinde yapılan hamleleri gördüğümüzde aynı şekilde bunun deniz kuvvetlerinde de devam ediyor olduğunu bilmek bizleri memnun ediyor. Bunun yanı sıra bizim görmediğimiz çalışmalar olduğunun da farkındayız. Güçlü Türkiye olma yolunda silahlı kuvvetlerimiz en önemli güçlerimizden biri oluyor. Güçlü Ordu güçlü Türkiye diyoruz. Dosta güven düşmana korku salan bir yapıda olmanız bizleri mutlu ediyor” dedi.

TCG YAVUZ GEMİSİ KOMUTANLARI, “TEK AMACIMIZ VATAN, BAYRAK, MİLLET VE DEVLET”

TCG Yavuz Gemisi komutanları ise “Bayrağımızın ve ülkemizin daha iyi günlere ulaşması için teknik olarak yurt içi ve yurt dışında gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Tek amacımız vatan, bayrak, millet ve devlet. Bu konuda mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. Gemilerimiz bizim ana vurucu muhalif unsurlarımız. O yüzden son derece önemli” diye konuştular.

Konuşmalar ardından Başkan Vekili Adem Atik ve TCG Yavuz Gemisi komutanları günün anısına birbirlerine plaket takdiminde bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde