28 Mart 2024

KADINA ŞİDDETE HAYIR

  • PDF

Fatsa Belediyesi “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü”nde kadınlara yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak için Reşadiye Caddesi’nde sokak sergisi açtı. Fatsa Belediyesi Gösteri Sanatları Atölyesi oyuncuları da günün önemine dikkat çekmek için interaktif bir oyun sergiledi. Aynı zamanda Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi’nin açtığı stantta broşürler dağıtılarak vatandaşlarımızı bilgilendirdiler.

 

KADINLARIMIZ EL ÜSTÜNDE TUTULMAYI HAK EDİYOR

Etkinliğe katılarak açıklamalarda bulunan Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Yurttaş

“Aile kurumu ve toplum içerisinde çok önemli bir yeri olan kadınlar, hepimiz için birer anne, kız kardeş, eş ve evlattır. Hayatımızın her döneminde sevgi ve özveriyle bize destek olan kadınlarımız el üstünde tutulmayı hak ediyor. Kültür ve geleneğimizde tarih boyunca önemli bir yer edinen kadınlarımız, Kurtuluş Savaşı'nda gösterdikleri fedakârlık ve azim ile Cumhuriyet'imizin kuruluşunda önemli görevler üstlenmiştir.

 

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü’nde, Fatsa Belediyesi olarak geçmişten günümüze ülkemizde fiziksel, psikolojik, ekonomik şiddete maruz kalmış kadınlarımızı anmak ve “Kadına Şiddete Hayır” demek için resim sergisi ile farkındalık oluşturmaya çalıştık. Doğumdan ölüme kadar varlıklarıyla hayatlarımıza anlam katan, bizi biz yapan değerli tüm kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde