28 Mart 2024

ENGELSİZLER ORDU’SU GALİBİYETLERE DEVAM EDİYOR

  • PDF
Türkiye Bedensel Engelliler Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımını 75-55’lik skorla yendi.
 
Kendi evinde yenilmezlik serisini 2 maça çıkartan ve taraftarının da büyük desteğini alan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı zorlu rakibini rahat bir oyun sonunda yenerek üst sıraları zorlamaya devam etti
“ZORLU BİR MÜCADELEYİ 
KAZANDIK”
Maç sonu açıklamalarda bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Başantrönü Cem Aslan, “Zorlu bir mücadele olacağını biliyorduk. Takımımız ilk günden itibaren özverili bir şekilde çalışıyorlar. Kendi evimizde aldığımız her galibiyet bizim için çok önemli. Puan sıralamasında üst sıralar için mücadele ediyoruz. Diğer maçlarımızda da aynı hırsla mücadele etmeye devam edeceğiz. Galibiyet için bütün oyuncularımı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde